Cowboys kausi päätökseen!
Julkaistu: 28.03.2022 21.24

COWBOYS KAUSI PÄÄTÖKSEEN

Lauantain kotiotteluun lähtökohdat olivat selvät. Voitolla Kuhmoon sunnuntaina jatkamaan sarjaa ja tappiolla kesälomille.

Ensimmäiseen erään tuli perjantain pelistä huomattavan paljon pirteämpi länkkäri miehistö. Ja erässä nähtiinkin lukuisia hyviä maalintekopaikkoja, mutta verkkoon kiekon kotijoukkue sai tasan yhtä monta kertaa kuin vieraatkin. Kotijoukkueen maaleista ensimmäisessä erässä vastasivat Riki Korkiakoski, Marko Mehtälä sekä Atte Peräaho. Erätauolle lukemista 3-3

Toisessa erässä vihreäpaitainen kotijoukkue myllytti pitkiä hyökkäyksiä vastustajan kenttäpäädyssä, mutta erän ainoan maalin teki vierasjoukkue.

Kolmanteen erään lähdettiin siis maalin takaa-ajo asemasta. Erän alun ylivoimalla tasoitusmaali Ville Peltomaan lavasta ja jännitys tiivistyi katsomossa. KuKi oli tällä kertaa nälkäisempi ja muutama hieman kyseenalainen rangaistus kotijoukkueelle avittivat lopun ratkaisua. Ylivoimalla tehty 4-5 maali jäi lopulta ottelun voittomaaliksi.

Valmennuksen kommentit viikonlopusta:

Perjantain pelistä hyvä tasonnosto kotipeliin, hyvällä taistelulla ei oo häpeä tippua jatkosta. Tottakai se harmittaa, mutta parempi joukkue voitti. Tsemppiä välieriin KuKi HT!!

Kolme Cowboytä koko Nivalalaiselle kiekkoväelle ja faneille. Nähdään taas syksyllä peleissä!