Niukka tappio Kuki Ht:sta
Julkaistu: 15.01.2022 20.58

Niukka tappio

Kolmet reenit koronan pitkittämän joulu tauon jälkeen ja takaisin sorvin ääreen. Uikko-Areenalla Kuhmon Kiva HT vastassa, joka edellis viikonloppuna oli voittanut VTS:in. Siinä lähtötilanne lauantai iltapäivän otatukselle.

Ensimmäisen erän alkuun heti vieraille ylivoima ja kiekko pyörityksen päätteeksi kotijoukkueen verkkoon. Erä eteni tasaisissa merkeissä, kunnes kotijoukkueen ylivoima tuotti tulosta ja Mehtälä tälläsi 1-1 tasoituksen verkkoon samalla sekunnilla kun vastustajan jäähy päättyi, syöttäjinä Takalo ja Korkiakoski R.

Ensimmäiseen erään vierailijoille vielä toinen kaappi ja tauolle 1-2 kuhmolais johdossa.

Toiseen erään länkkäreille salama alku R.Korkiakosken maalatessa jo 16 sekunnin pelin jälkeen lukemiksi 2-2 syötöt maaliin merkkauttivat Vähätiitto ja Peltomaa. Lopusta toista erää ei juurikaan kerrottavaa jäänyt, KuKi teki maaleja 4 kpl ja Cowboys ihmetteli hallin valoja ja tyhjiä katsomon lehtereitä. KuKi johdossa 2-6 toiselle erätauolle.

Valmentaja Eskola sai rivit koottua vielä taisteluun kolmanteen erään ja pikku hiljaa tauon kangistamat jalat alkoi lännen ukoilla liikkumaan ja tulostakin syntyi. Ajassa 48:05 Saarimaa kavennus 3-6. Reilu minuutti edellisestä ja seuraava kavennus jo 4-6 tilanteeseen maalaajana Vähätiitto, syöttöpinna peltomaalle. Edellisestä vajaa minuutti ja taas kaivoi KuKi veskari kiekkoa verkosta Peräahon viivalaukauksen jäljiltä, peli jo 5-6. Esityön maaliin tekivät Vähätiitto ja Peltomaa.

Loppu painettiin ja painostettiin, mutta kiekkoa ei enää saatu hyväksytysti maaliin ja näin Cowboysille kevätkauden ensimmäisestä pelistä niukka tappio 5-6

Valmennuksen mietteitä: Tauon jälkeen hiukan hakemista vielä, mutta loistava nousu kolmannessa erässä ja hyvä taisteluilme josta on hyvä jatkaa ensi viikonlopun peleihin.