Tappiolla joulutauolle!
Julkaistu: 04.12.2021 10.17

Kopissa soi Tommi Läntisen- Via Dolorosa ennen ottelun alkua ja sellainen pelistä muodostuikin.

Ensimmäiseen erään saatiin hyvä lähtö kun ottelun ensimmäisessä vaihdossa verkkoa heilutti R. Korkiakoski, Peltomaan ja Rättyän toimiessa esityön tekijöinä. Sen jälkeiset minuutit olivat mustaakin mustemmat, tai oikeastaan keltaistakin keltaisemmat vieraiden iskiessä aikaan 7.49 jo 1-3 numerot taululle! Näistä lukemista myös mentiin erätauolle.

Cowboys miehistö on tällä kaudella ollut ensimmäisissä erissä vahva, mutta tänään oltiin toisessa erässä. Peliä pyöritettiin tasaisesti koko erä PJK:n päätyä kohti, ja erän puolivälin korvilla ylivoimalla kavennuksen 2-3 iski Mehtälä, Peltomaan ja Peräahon syötöstä. Erän loppuun tultiin vielä 3-3 tasatilanteeseen kun Takalon viivalaukaus yllätti pahasti maskissa olleen vastustajan veskarin. Syöttöpisteet Saarimaa ja Laitala

3. Erään vieraat saivat salama alun kun vain 10 sekunnin pelin jälkeen pikkumustaa kaivettiin kotijoukkueen verkosta. Pjk karkasi jälleen kahden maalin johtoon, jonka jälkeen 5-4 kavennuksen ajassa 47.07 laukoi jälleen Mehtälä, syötöt maaliin Peräaho ja Rättyä.

Erän lopussa tasoitusta haettiin ilman maalivahtia, sillä seurauksella että kaveri löi kiekon tyhjään Cowboys pömpeliin ja vei näin ansaitusti pisteet illan ottelusta lukemin 4-6.

Cowboys valmennuksen mietteet ottelusta: vastustaja pelasi ehjemmän pelin ja halusi pisteitä enemmän. Parempi joukkue voitti!!

*** Kolme cowboytä:

*** Janne Rättyä

** Matias Korkiakoski

* Henri Vähätiitto

Seuraava ottelu 15.1.2022 joten nyt on aikaa treenata ja palata pelien merkeissä jälleen ensi vuoden puolella!