Vierasvoitto Vuokatista!
Julkaistu: 16.10.2021 22.35

????VIERASVOITTO????

Sotkamoon reissulle pakattiin Kinnus Kuljetuksen bussiin reilu kolme kentällistä taistelevia länkkäripelaajia sekä bussin ruuma täyteen romuja.

Ottelun lähtökohdat oli selvät. Vastustajalla paperilla todella kova kokoonpano ja Vuokatista aina vaikea vierasjoukkueena hakea pisteet.

1. Erään saatiin hyvä lähtö kun ajassa 2:37 luistimilla maagisesti tanssiva Peltomaa kieputti violetti puolustuksen ja laittoi kiekon ns. vanhanaikaisella verkon perukoille????????. Sotkamolaiset tulivat erän puolivälissä tasoihin, mutta periksiantamattomuuden perikuva R. Korkiakoski taisteli ja karvasi kiekon omille ja sai itse palkintona lyödä erätaukolukemiksi 1-2???????? Saarimaan syötöstä.

Sama duo oli asialla 2. Erän alussa lyöden länkkärit 1-3 ???????? johtoon. Jäähyily rikkoi Cowboys peliä hieman toisessa erässä, ja VTS pääsikin ylivoimalla kaventamaan ja toisen ylivoiman jälkitilanteesta tekemään vielä tasoituksen. Vastustajan odotellessa jo erätaukosummeria spurttasi Juola vielä yhteen hyökkäykseen ja ampui kiekon VTS maalivahti Savolaisen selän taakse????????. Kolmanteen erään siis kutkuttavasti 3-4 johtoasemasta.

3. Erän alkuun VTS tasoitus ja kieltämättä lehmipojat välillä hieman vastaanottavalla kannalla kotijoukkueen pyörityksessä. Erän puolivälin tietämillä sitkeys ja taistelu palkittiin ensin Laitalan 4-5???????? johtomaalilla ja heti tämän perään ylivoima, joka tuottikin tulosta hienon kuvion päätteeksi kun joukkueen kapteeni J. Myllylä oli parkkeerannut kotijoukkueen maalin eteen ja iski pelin voittomaaliksi jääneen 4-6???? ???? osuman. Erän lopulla tullut 5-6 kavennus oli enää kosmeettinen haitta ja näin pisteet matkasivat siis Nivalaan!!

Valmennuksen kommentit: Joukkue taisteli sitoutuneesti ja luodun taktiikan mukaisesti! Aina ei tarvitse hallita peliä voittaakseen! ????