Cowboys C2 syyskausi on paketissa
Julkaistu: 09.12.2019 00.00

Cowboys C2 syyskausi on paketissa

Cowboys C2 syyskausi on paketissa. Viimeisessä pelissä kohdattiin IFK Leplax, eikä numeroiden 13-1 valossa jäänyt voittajasta epäselvyyttä tälläkään kertaa. Peliesitys ei kuitenkaan tänään ollut kovinkaan raikas ja eilisen pelireissun paino vaikutti painavan pelaajien kintereissä, eikä ajatuskaan tuntunut olevan kaikissa tilanteissa siellä missä pitäisi, eli itse pelissä. Joukkueen suorittamisen rutiini, sekä loistavasti pelannut veskari pitivät numerot selvinä tänäänkin.

Lyhyt analyysi lienee siis paikallaan syyskaudesta. Syyskauden kaikista peleistä on ollut kotiintuomisina pelkkiä voittoja. Tilastot syyskaudesta ovat vakuuttavat, maalisuhde +123 on selkeä viite siitä, että syyskausi taidettiin pelata hieman väärässä sarjassa. Alkukauden maalinteko tahmeus on saatu karistettua tekemisestä ja pelit ovat päättyneet yleisesti Cowboysin selviin voittoihin. Maaleja on onnistuttu tekemään laajalla rintamalla ja joukkueen pakisto on pelannut tiiviisti. Joukkueen maalivahtipeli on ollut todella vahvaa, siihen on ollut joukkueen hyvä turvautua, kun on ollut ajoittain haasteita omassa pelilisessä tekemisessä.
Kevätpuolen peleissä lohkomme vaihtuu selkeästi kovemmaksi, vaatimustaso ja vastustajat kovenevat varmasti selvästi joten minkäänlaiseen leijumiseen ei ole kenelläkään varaa. Nyt pidetään sarjapeleistä noin kuukauden tauko, treenataan kovaa ja valmistaudutaan kevääseen. Loppiaisena Cowboys järjestää Uikko areenalla kaksipäiväisen turnaukseen, jossa vastaan luistelee vastustajia mm. Kuopiosta, Vantaalta. Joten mielenkiintoinen sarjatauko tulossa. Joukkueenjohtajan kiitokset pelaajille, valmennukselle sekä myös vanhemmille on paikallaan, eli KIITOS!

Seuran uusimmat

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA