Cowboys - TICH

NIVALA

Cowboys kotivoittoon 4-3

Cowboys kotivoittoon lauantaina!

Torniolaiset saapuivat Nivalaan mielessään jatkaa voittojen tiellä kaadettuaan edellisessä pelissään YJK:n kotonaan viikkoa aiemmin.
Kotijoukkueella alla edellisestä pelistä niukka rankkaritappio Laser HT:lle.

Ensimmäisessä erässä maalinteon aloitti vieraat jo reilun 2 minuutin pelin jälkeen. Kotijoukkue ei siitä lannistunut vaan jo ajassa 6:47 maalijyvän viime otteluissa löytänyt ameriikan vahvistus Tristan Archambault toi kotijoukkueen tasoihin Mika Saarimaan ja Alex Nordströmin syötöistä. Länkkärit johtoon ajassa 17:28 vei Henri Vähätiitto, Ville Peltomaan esityöstä. Ensimmäiseen erään vielä maali vieraille ja tasatilanteessa erätauon viettoon.

Toisessakin erässä ensimmäisen tapaan maalinteon aloitti torniolaiset siirtyen 2-3 johtoon. Erän puolivälissä sai jälleen yli 500 päinen nivalaisyleisö juhlia, kun Vähätiitto iski illan toisella maalillaan pelin tasoihin Joonas Rautaojan esityöstä. Loistavalla pelipäällä ollut Rautaoja viimeisteli itse voittomaaliksi jääneen 4-3 maalin Peltomaan syötöstä ajassa 35:17.

Tämän jälkeen ottelussa ei maaleja enää nähty ja näin ollen pisteet jäivät Nivalaan. Mikko Myllylältä loisto peli maalilla ja yhteensä 45 torjuntaa.

Suuri kiitos yleisölle jota oli jälleen yli 500 henkeä seuraamassa länkkäreiden otteita!! Vielä kun avataan kevättä kohti hiukan ääntä niin jopahan saadaan tunnelmaa UIKKO-Areenalle!! 🤠🤠📣📣

Manageri-Parru oli pelin jälkeen tyytyväinen ja kommentoi joukkueen otteita. "Haastavan alkukauden jälkeen on saatu koneita käyntiin! Arki tekeminen on saatu sille tasolle että alkaa tuottamaan peleissäkin toivottua tulosta. Kausi on toki vielä pitkä ja töitä on tehtävä ja peliä petrattava jatkuvasti! "