Cowboys Edustus, II - DIvisioona - Pohjoinen - Runkosarja

LiKi - Cowboys

Limingan jäähalli

Limingan vierasreissulta kotiin pisteittä

Viime sunnutaina cowboys edustusjoukkue polkaisi runkosarjan kevään käyntiin Limingassa LiKin vieraana. Joukkueiden välinen kohtaaminen oli kauden kolmas, joista aikaisemmat LiKi on onnistunut voittamaan niin kotona kuin vieraissakin. Kokonaisuutena ottelu tarjosi tasaisen ja vauhdikkaan kamppailun ja länkkäreiden osalta ottelu oli pelillisesti laadukasta, vaikkakin kotijoukkue LiKi sai käännettyä ottelun itselleen loppua kohde ja vieden kolmannen kohtaamisen nimiinsä loppulukemin 4-2. ( 0-2, 3-0,1-0)

Cowboysilta poissa kokoonpanosta: Korkiakoski.E, Korkiakoski.R ja Mika Saarimaa.

Ottelun ensimmäinen erä oli Cowboysin osalta erittäin vahvaa ja kuskinpaikan haltijasta ei ollut liiemmin epäilystä mentiin siis niin sanotusti suunnittelman mukaan. Ensimmäinen cowboy maali nähtiin ajassa 13:22 ylivoimalla, kun Marko Mehtälä pääsi jälleen esittelemään maakunnassakin kuuluisuudeksi noussutta laukaustaan. Pieni kiekon siirtely ylivoimalla Takalo - Peltomaa parivaljakolta, josta Ville Peltomaa tarjoili kiekon komeasti läpi Liki alivoimanelikön Marko Mehtälälle josta räväkkä laukaus etuyläkulmasta sisään ja taululle 0-1 lukemat.
Cowboys maalitili sai vajaa minuutin päästä jällleen täytettä, kun kova paineistus hyökkäyspäässä palkittiin. Teemu Kiviojan taistellessa kiekon maalin maalinedusta hässäkän päätteeksi Riku Kaattarin ja Matias Korkiakosken syöttäessä.

Kotijoukkueelta vaarallisia hyökkäyksiä niin ikään, mutta Cowboys maalinsuulla Tuomas Ring venyi loistaviin torjuntoihin.

Toisessa erässä peli kääntyikin LiKin eduksi ja toisen erän alkukin alkoi jo länkkäreiden kannalta ikävästi, hyökkääjä Ville Peltomaan loukkaantuessa. Syynä aikaisemmin saatu vamma, jonka myötä Peltomaa poistui pukukopin uumeniin. Loukkaantuminen sekotti oleellisesti hiottuja kentällisiä rikkoen cowboysin peliä.

Erä kääntyi muutamiin kriittisiin jäähyihin sortumisiin ja Liminkalaisten tuhoisa ylivoima oli liikaa ja LiKi pääsi täten näpäyttämään kiekon kolmeen kertaa maalin erän aikana. Kahdesti ylivoimalla ja kerran tasakentällisittäin.
Kolmanteen erään Cowboys sai taas kasattua palettinsa, mutta kiekko ei vain millään meinannut löytää tietänsä maaliin asti. Tasainen erä kokonaisuutena, mutta kotijoukkue pääsi vielä kertaalleen rokottamaan erän aikana vieden ottelun loppulukemin 4-2.

Cowboys tehopisteet: Mehtälä 1+0, Kivioja 1+0, syöttöpisteet mieheen Takalo, Peltomaa, Kaattari ja Korkiakoski.M
Torjunnat: Cowboys Ring 42, LiKi Halonen 26.

Ottelu tulospalvelussa:

Valmentaja Keijo Vierimaan mietteitä ottelusta:
"Ei mittään pelattiin tosiaan kohtuu tiivis ja hyvä peli mutta taidettiin olla vähän epäonnekkaitakin. Askel viisikkotiiviyden kannalta eteenpäin ja tosiaan olihan meillä huippukova porukka vastassa. Valoisampi mieli ja viilis Ylivieskan ottelusarjaa nähden mutta tulevana viikonloppuna mitataan kunto uudemman kerran."