PJK jätti Cowboysin pisteittä
Julkaistu: 22.01.2022 10.36

TAPPIO

Pyhäjoelle lähdettiin revanssi mielessä Cowboys miehistön hävittyä joulukuun alussa edellisen keskinäisen kohtaamisen 4-6 PJK:lle kotikaukalossa.

Ensimmäiseen erään tuli hyvin liikkuva ja valmis länkkäri porukka ja peliä saatiinkin alusta saakka lyötyä kotijoukkueen päätyyn.

Ajassa 3.16 Laitalan päätyyn heittämä kiekko lipsahti PJK veskarin selän taakse. 0-1 maaliin syöttö Paakille.

Erän puoliväliin tasoitus maali kotijoukkueelle ja ajassa 16.02 taisteli Vähätiitto maalin edestä Cowboys johdoksi 1-2, syöttäjät Paakki ja R. Korkiakoski.

Erän lopun pyöritys toi vielä yhden lisämaalin lehmipoikien hyväksi kun Linnan viivalaukaus upposi verkon perukoille ajassa 18.43 esityön tekijöinä Laitala ja Juola.

Toisessa erässä sama pelinkuva jatkui, Cowboys hallitsi ottelutapahtumia pääosin kentällä, tosin sanottakoon että myös kotijoukkueella oli muutamia pitkiä pyörityksiä.

Erän ainoan maalin tälläsi Mehtälä ylivoimalla ajassa 31.01 syöttäjinä Kaattari ja Laitala. Kolmanteen erään lähdettiin siis Cowboys kolme maalia edellä.

Nivalalaiselle kiekkoväelle tuttu PJK käskyttäjä Mikko Ahola oli erätauon aikana saanut valettua mustapaitaiseen porukkaan uskoa, ja kotijoukkue nousikin taistelu maalilla erän puolivälissä kahden maalin päähän.

Ottelun lopussa tapahtuikin sitten Cowboysille se pahin painajainen ja kotijoukkue PJK teki 40 sekuntiin 3 maalia, tuli rinnalle ja ohi ja otti kaikki 3 pistettä päivän kamppailusta.

Valmennuksen kommentit: parempaan päin mennään koko ajan, peli oli yhtenäisempää kuin viikko sitten Kuhmoa vastaan. Tänään todettiin pahimman kautta että jääkiekko ottelu kestää 60 minuuttia.