Cowboyskasvatteja maajoukkueisiin
Julkaistu: 05.11.2021 17.18

Cowboyskasvatteja maajoukkueisiin

Moona

Adalmiina

Cowboyskasvatteja maajoukkueisiin

Länkkärisydän sykähteli, kun seurasi maanantain Leijona-lounasta eli Jääkiekkoliiton mediatilaisuutta. Tilaisuudessa julkistettiin aikuisten ja nuorten maajoukkueisiin valitut.

Loistavaa kautta Kärpissä pelaava Atte Ohtamaa valittiin itseoikeutetusti Karjala-turnauksen rosteriin. Aten otteista voi lukea tarkemmin KP24-sivustolta (Nivala-lehti, Keskipohjanmaa).

Cowboysien poikajoukkueissa pelanneet nivalalainen Moona Keskisarja ja pyhäntäläinen Adalmiina Makkonen valittiin N18 tyttöleijoniin. Joukkue kohtaa ns. Finnkampenissa Ruotsin kolmesti 10.-12.11. Adalmiinan kaksossisko Alisa on myös kolkutellut maajoukkueportteja, mutta on pitkään poissa jäältä loukkaantumisen vuoksi.

Viimeksi nuoret naiset ovat pelanneet Cowboyseissa U15-joukkueessa (-05) kaudella 2019-20. Lisäksi he vahvistivat YJK:n naisten mestisjoukkuetta, kun länkkäripeleiltään ehtivät.

Cowboyseista koko tyttökolmikko siirtyi pelaamaan ja opiskelemaan Ounasvaaran lukioon, ja pelaavat naisten SM-liigaa Rovaniemen Kiekossa.

-Olen iloinen valinnasta ja tuntuu hyvältä päästä kokemaan, miltä kansainvälinen taso tuntuu, kommentoi Moona valintaansa.

-Hyvältä tuntuu, odottavilla fiiliksillä kohti turnausta ja kovia pelejä, totesi Adalmiina.

Moonan ja Adalmiinan kuvat: Roifoto

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA