Kenraaliharjoitukset Seinäjoen pelitälleillä
Julkaistu: 10.09.2019 00.00

C2-05 kenraalissa

C2-joukkue vieraili Seinäjoella pelitälleissä viikonloppuna. Kaksi kahden erän ottelua valmisti joukkuetta ensi viikonloppuna alkavaan sarjaan.Ensimmäisessä ottelussa kohdattiin S-Kiekko. Ottelu lähti mainiosti käyntiin ja kymmenessä minuutissa taululla oli 4-0 lukemat. Tahti hieman laantui ja S-Kiekko pääsi kaventamaan maalilla. Toisen erän alku oli nihkeää ja seinäjokiset tulivat jo 4-2:een. Loppuerä otettiin kuintenkin haltuun, ja päätöslukemiksi kaunistui 6-2, viimeinen osuma alivoimalla. Cowboys-maalit: 1-0 Teppo (Ylitalo), 2-0 Ylitalo (Teppo), 3-0 Vähäsöyrinki (Kumpula), 4-0 Saaranen (Ylitalo, Pajukoski), 5-2 Teppo (Ylitalo), 6-2 Teppo (Säily). Torjunnat: Mämmi 12, S-Kiekon Kivineva 22. Heti jäädytyksen jälkeen kohdattiin Kauhavan Hela-Kiekko. Heti alusta näki, että putki ei kulkenut ihan yhtä hyvin. Avausottelun selkeä lopputulos näkyi otteissa. Ensimmäinen erä vietiin kuitenkin 2-0. Toisessa erässä sorruttiin neppailuun, ei lauottu, ja maalille menokin oli unohtunut. Niinpä kaveri kuittasi ja tuli tasoihin. Ottelu päättyi 2-2. Maalit: 1-0 Kaattari (Kumpula), 2-0 Al. Makkonen (Teppo, Ylitalo). Torjunnat: Hannula 20, HeKin Luoma 37.