Vierasvoitto paikallisderbyssä YJK:ta vastaan Perjantaina 22.10

????3 PISTEEN REISSU????

Ylivieskaan lähdettiin jatkamaan siitä mihin Sotkamossa viikko sitten jäätiin!

Tiivistä viisikkopeliä niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä! ????

Otteluun oli Ylivieskassa jaettu hirmuinen määrä vapaalippuja koululaisille ja se näkyi ja kuului katsomossa hienosti alkulämmittelystä saakka! Huutosakin hiljensi ensimmäisessä erässä ajassa 9:41 Ville Eskola ???????? joka sai takatolpalle unelma passin leikitellen muutaman jääkarhupelaajan harhauttaneelta Atte Peräaholta! Erän loppupuolella aikaan 17.44 Mika Saarimaa ???????? lisäsi ylivoimalla johdon jo kahteen maaliin Riki Korkiakosken esityöstä.

Erätauolla YJK-fanilauma oli karkin voimin koonnut rivistönsä ja tuttu huuto raikui taas hallissa, kunnes 27:44 ajassa ylivoimalla Mikael Juola ???????? hiljensi hallin kotikatsomon jälleen, lisäten johdon jo kolmeen maaliin. Toisen erän loppuun YJK kavennus ja erätauolle 1-3 tilanteesta.

3. Erän alkuun kotijoukkue tuli nälkäisesti ja saikin Cowboyt rikkomaan muutaman jäähyn arvoisesti. 5 vs.3 alivoima taisteltiin ja kestettiin ilman takaiskuja! Ja pian jäähyjen jälkeen kellon pysähtyessä aikaan 48.20 Mika Saarimaa ???????? viimeisteli ottelun loppulukemat 1-4 Ville Peltomaan ja Riki Korkiakosken toimiessa esityön tekijöinä!

Valmennuksen kommentit:

Loistavasti puolustettu viisikkona läpi ottelun, ja maalivahdin huippupeli tolppien välissä takasi tänään voiton meille.

Näin siis paikallisderbyn ensimmäinen osaottelu Cowboys-miehistölle!! ???? Koululaisia oli saatu paljon paikalle ilmaislipuilla ja katsojia olikin merkitty pöytäkirjaan erittäin runsaasti 810kpl!!! Kaikkinensa erittäin hieno tapahtuma ja hallissa mahtava tunnelma! Kiitos myös Nivalasta sankoin joukoin tulleille Cowboys-faneille tuesta. ????