KISE - Cowboys

Oulunsalon Jäähalli

Tappio

Linnanmaalle lähdettiin haastamaan ennakolta kovaksi tiedettyä KISEä!

Ensimmäiseen erään saatiin lentävä lähtö kun Joonas Rautaojan ranteet napsuivat riman alle kahteen otteeseen reilun kahden minuutin sisällä ???????????? ja Anton Aarrevaara ???????? lisäsi johdon jo kolmeen kellon näyttäessä vasta 8.10 KISE kavennuskin erään vielä saatiin ja erätauolle lähdettiin 1-3 vierasjohdossa.

Toisessa erässä oltiin pelissä aika-ajoin hyvin vielä mukana vaikka KISEn hyökkäykset vyöryivät Cowboys päätyyn kerta toisensa jälkeen. Erään kolme napsua kotijoukkueelle ja toisen erän jälkeen johto asema oli sulanut ja vaihtunut 4-3 takaa-ajoon.

Kolmanteen erään lähdettiin parantamaan toisen erän heikohkoa suoritusta, mutta toisin kävi. KISE pyöritti hyökkäys toisensa jälkeen peliä Cowboys päätyyn ja ratkaisi kovalla prosentilla paikoista. Koti joukkueelle kolmanteen erään 7 maalia ja Cowboysille lohtu kavennus Janne Linnan ???????? lavasta.

*Kolme Cowboytä ***

*** Joonas Rautaoja

** Janne Linna

* Veeti Ampula

Valmennuksen kommentit:

Kaksi erää taisteltiin kohtalaisesti pelisuunnitelman mukaisesti, mutta kolmanteen erään ei potku riittäny enää ja hieman menttaali puolikin kyykkäs.