RJK/PJK - Cowboys

Raahe

Voittava joukkue

Lauantai 10.4.2021 Raahe, RJK/PJK U15- Cowboys U15 : 1-3

Kauden viimeinen sarjaottelu raahessa ja odotettavissa oli kova taistelu viimeisistä sarjapisteistä. Cowboys oli liikkeellä lähes täydellä kokoonpanolla.

Ottelun alku olikin juuri odotetunlaista, Cowboys hallitsee hienokseltaan tilanteita jäällä ja kotijoukkueen tilanteet tulevat virheiden johdosta. Erän puolessavälissä kotijoukkue saakin pienen vaihtovirheen johdosta avausosuman, siirtyen 1-0 johtoon. Laukausten ja torjuntojen valossa erittäin tasainen erä, jota länkkärit hienokseltaan hallitsi pelatessaan koko neljällä hyökkäys triolla. Kotijoukkue taas yritti kovasti peluuttaa joukkueen kärkeä huomattavasti enemmän.

Toiseen erään tulikin erittäin hyvin liikkuva ja kurinalaisesti puolustava Cowboys. Erän alkuun tällättiin tasoitus komealla hyökkäyspään karvauksella ja viimeistelyllä. Asialla kentällinen Martinmäki- Martinmäki- Eskelinen. Tästä alkoi erittäin vahva jakso länkkäreiltä ja kotijoiukkue oli luistimen piirun perässä kokoajan. Ajassa 25:13 sama kentällinen esiintyi jälleen vahvasti hyökkäyspäädyssä ja sai aikaan johtomaalin, tilanteeksi 1-2. Kotijoukkue käytti jo aikalisän ja lisäsi pelaajien painetta. Tämä näkyikin kotijoukkueen otteissa erän lopun viidellä jäähyllä. Valitettavasti näitä ei saatu käyettyä hyväksi, vaikka erittäin hyviä maalitilanteita kyllä luotiin. Kotijoukkue peluuttu edelleen kärkipelaajia alivoimalla runsaasti, Cowboysin peluuttaessa koko rosteria läpi ottelun. Kotijoukkue rupesi väsymään tässä kovassa länkkäri vauhdissa.

Kauden viimeiseen erään lähdettiin niukassa johdossa ja kopista tultiin erittäin päättäväisenä, tämä on meidän matsi. Koko joukkue pelasi viimeisen erän erittäin nöyrästi puolustaen ja tilanteita hallittiin. Erän alku minuuteilla Haapajärven "Bure" Vilppolan Santeri latasi limpun sinne kuuluisaan "ylämummoon", kotijoukkueen veskarin jäätyessä täydellisesti. Tilanne 1-3 Cowboysille. Kotijoukueen väsynyt pyristely ei tuottanut kovinkaan kovaa painetta länkkäreille, vaan tilanteet hoidettiin tyylikkäästi joukkueen etua ajatellen. Keskialueella oltiin valmiita ja ei annettu yhtään ylivoima hyökkäystä. Tässä vaiheessa on myös mukava mainita pari hienosti puolustanutta pakkia; Lepolan Jemina pelasi kauden parhaan pelinsä ja osoitti olevansa kovaluu maalien edustalla. Toinen puoustaja jälleen mies paikallaan oli Joonas Isoaho, mahtavalla liikkeellä oleva puolustaja tuli paineen alta hienosti esille ja jakoi loisto passeja hyökkääjille eteenpäin. Toki koko joukkue ansaitsee todella ison kiitoksen ja maininan yhdestä kauden parhaasta ottelusta. Summerin soidessa taululla 1-3 vierasvoitto Cowboysille. Maalilla Kujalan Antton torjui varmasti kotijoukkueen lähentelyt.