6
MAA
13.00
U15, U15 A jatkosarja, lohko 7

Cowboys - Kärpät P  

Nivala, Uikko Areena

Länkkärit rautaa kotiareenalla

Lauantai 6.3.-21 Cowboys U15- Kärpät pohjoinen U15

Uikko Areenalla oli vihreää viihdettä jälleen by U15 joukkue. Vastassa olleella Kärppä laumalla ei ollut ottelussa kuin statistin osa. Joukkueen latautuminen onnistui 110%, johtajanaan kapteeni Kukkola. Peliin tultiin kovalla asenteella, edellinen peli oli nollattu ja nyt näytetään mitä osataan parhaimmillaan.

Itse ottelu oli todella Cowboys hallintaa jokaisessa erässä. Vastustaja sai hajanaisia maalinteko paikkoja, jotka hoiti viimeisenä lukkona maalinsuulla Heikkilän Atte. Jokainen kentällinen hoiti mallikkaasti peliä hyökkäys- ja puolustuspäässä. Kaikki erät päättyi 2-0 kotijoukkueelle, joten loppu numerot selkeä 6-0 taulussa. Hieno peli jengiltä ja vihdoin saatiin pelattua myös se kuuluisa nollapeli omaanpäähän. Edellisen ottelun taistelija Khizriev Andrei jakoikin länkkäri stetsonin ansaitusti Heikkilän Atelle, toki sen olisi voinut antaa ihan jokaiselle joukkueen jäsenelle.

Hieno matsi ja tästä jatketaan kevään pelejä eteenpäin. Joukkue onkin nimennyt nämä loput omiksi play-off matseiksi, joista tarkoitus hoitaa kaikki pelit joukkueen pistelaariin.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA