Kärpät L - Cowboys

Muhos garden

U15 kiri ei ihan riitänyt Muhoksella

27.2. lauantaina Muhos

Lauantaina oltiin vierasottelussa Muhoksella, jossa vastassa kotijoukkue Kärpät länsi. Kauden edelliset ottelut voitot tasan 1-1, joten panosta pelissä riitti.

Avauserässä kotijoukkue karkasi 3-0 johtoon ja lisäsi vielä erän lopulla 4-0 taululle. Valmennus ottaa kontolleen tapahtumat, valmistautuminen epäonnistui jotenkin ja se pitää analysoida tarkasti. Toiseen erään Cowboys latasi kaikki peliin, vaikka erän alussa kotijoukkue pääsi yhden maalin vielä tekemään. Länkkärit hallitsi erää mielin määrin ja loi maalipaikkoja, mutta vastustajan veskari pelasi elämänsä pelin. Toki saamme katsoa peiliin maalintekotilanteiden johdosta, jotta sen laatu tulee paranemaan. Erässä Cowboys tuli kahden maalin päähän tilanteeseen 5-3 ja viimeiseen erään vielä kovaa rutistusta haettiin.

Kolmas erä pelattiin edelleen länkkäreiden hallinassa, mutta kiekko ei vain löytänyt verkon perille. Näin kotijoukkue vei voiton lukemilla 5-3 ja pisteet jäi Muhokselle.

Paljon jäi jossiteltavaa monestakin asiasta ja ottelu meni myös valmennuksella tunteisiin. Mutta kuten sanottu, "pulinat pois" ja kohti seuraavaa ottelua.

Tulevana viikonloppuna saamme pelata kaksi kotiottelua, lauantaina vastaan asettuu Kärpät pohjoinen ja sunnuntaina Kuusamon PalloKarhut.

Viikonloppuun takaamme, että Cowboys tulee varmasti todella vahvana kaukaloon!