Cowboys - Kärpät etelä

Uikko Areena

Kärppä jahti onnistui- U15 takoi tylyt lukemat tulostauluun

14.11. 2020 Cowboys U15 vs. Kärpät etelä U15

Nyt oli ladattu joukkue heti alkuun sellaiseen ryminään, että odotettavissa oli Kärpällä jäätä pyyhkiminen. Uikko Areenan ämyreistä luotto Dj/ valomaisteri Boren hoiti näyttävän sisääntulon joukkueelle. Ottelun alku oli erittäin tasaista ja molemmille hyviä maalipaikkoja. Maalivahdit molemmissa päissä hyvin hereillä, Cowboys maalissa Atte Heikkilä. Erän puolessa välissä Jemina Lepola vapautti liukkaan Juuso Löytynojan läpiajoon ja Cowboys johtoon. Heti perään Kärppä jäähy ja Vane Viitalan johtama kenttä tekemään tuhoja. Näin kävikin ja Otto-Luukas Martinmäki ujutti Kärppien hämmästykseksi kiekon maaliin. Siinä Kärpät ja tuomarit etsivät yhdessä reikää mistä kiekko olisi mennyt sisään. Vinkkinä heille: siinä on kolme punaista putkee ja niiden välistä maalit syntyy.... heh, heh. Lisää oli tulossa seuraavassa kyseisen kentän vaihdossa. Elias Eskelinen päätti hienon hyökkäyksen verkon perille ja syötön merkkautti itselleen Otto-Luukas. Eka erä taputeltu ja Cowboys johto 3-0 ja hyvältä näytti.

Toiseen erään ja sen puoleenväliin asti kaukalossa mylläsi hirmuinen vihreä puhuri. Reiluun kuuteen minuuttiin Cowboys latasi tauluun 7-0 lukemat ja Kärpät oli saamassa kunnon löylytyksen. Maalareina Martinmäki Otto-luukas, Eskelinen Elias, Tikanmäki Joona ja erittäin pirteää kentällistä johtanut Pajukoski Jesse. Kyseinen kenttä pelasi todella ennakkoluulottomasti läpi ottelun, luoden tukun erittäin hienoja maalipaikkoja. PAjukosken lisäksi kentällisessä viiletti nopeat laitamiehet Veeti Kiiveri, sekä Eetu Palola. Kärpät sai kuparisen rikki pienen oman alueen nukahduksen aiheuttamana. Erän lopulla vielä kotijoukkue latasi pari osumaa lisää, onnistujina Santtu Suni ja Otto-Luukas Martinmäki. Toisen erän myrskyn jälkeen taululla upeat 9-1 lukemat.

Kolmanteen erään näytti kotijoukkueen pahin maalin nälkä täyttyneen. Luotiin näyttäviä kuvioita, mutta eipä maistunu lyödä limppua sisään. Liekkö pojilla ja tytöillä tullut vieraskoreus mieleen. Kärpät kaunisteli omia osumia kahdella lisää, kun Cowboys tyytyi yhteen Juuso Löytynojan maaliin. Loppu lukemat siis 10-3 ja "tilipäivä koittaa" jälleen ämyreistä pauhaamaan voitetun ottelun kunniaksi.

Valmennus oli erittäin tyytyväinen koko joukkueen esityksiin ja erityisesti mainittiin kentällisen Kiiveri - Pajukoski - Palola esitykset. Viikolla harjoitukset meni erittäin mallikaasti ja vihdoin saatiin oppeja näkymään laajalla rintamalla myös pelissä.

Joukkueella on nyt viikon tauko otteluista.

Koti areenalla jatketaan Kärppä jahtia lauantaina 28.11.2020 klo 13:00. Silloin vastassa Kärpät länsi, tule seuraamaan viihdyttävää juniorikiekkoa! Tämä joukkue tarjoaa takuu varmasti "VIHREÄÄ VIIHDETTÄ"

text by: blue beret