8
HEL
16.45
D1-06, D1 AA jatkosarja lohko 7

Cowboys D1 - HaU  

Uikko Areena

Paikallistaisto tulossa!

Uikko Areenassa tulevana lauantaina sääliä ei anneta ja eikä sitä pyydetä! Cowboys D1-06 isännöi kaukalossa vieraanaan Jokilaakson derbyssä Haapaveden Huskit. Luvassa on kovaa ja reilua taistelua sarjapisteistä sekä alueen kiekkoherruudesta. Syksyllä pisteet tasattiin, nyt mennään hyvin valmistautuneen ja kovassa iskussa olevan kotijoukkueen tahdissa. Tähän otteluun joukkue latautuu 100% varmasti ja tulette näkemään taistelevan länkkärilauman!! Haapavedelle jää siis ainoastaan katsojan rooli tässä taistossa. Onneksi ottelun valo-show, sekä menevät biisit jäävät Huskeille muistoksi vierailusta.

Joukkueen valmennus kommentoi: Joukkue tulee latautumaan erinomaisesti tähän taistoon. Ollaan varmasti valmiita kun kiekko tippuu. Alusta asti tullaan pitämään kovaa vauhtia ja tekemään ISOLLA Cowboys sydämellä töitä joukkueen eteen. Pojat ovat hienolla asenteella tällä viikolla treenanneet ja kaikki tullaan mittaamaan ottelussa ulos. Alkuviikolla pientä sairastelua, mutta toivottavasti kaikki saadaan loppuviikolle kuntoon ja mukaan peliin.

Tule seuraamaan vihreää viihdettä parjaimmillaan lauantaina 8.2.2020 klo 16:45 Uikko Areenalle! Sitä tarjoaa Cowboys D1 -06!!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA