F2-10 leijonaliiga
Julkaistu: 09.12.2018 00.00

F2-10 leijonaliiga pyörähti käyntiin 3.11.2018, jolloin pikkujunnut matkasivat Pyhäjoelle. Kentällä päästiin ihailemaan Cowboysien maalijuhlaa. Cowboysit toivat turnauksesta kotiin kaksi upeaa voittoa: TeKi kaatui numeroin 5 - 8, kotijoukkue PJK peräti lukemin 3 - 11. Hyvä Cowboys!

Pari viikkoa myöhemmin, 25.11.2018, Cowboysit matkasivat Pyhäjärvelle, jossa vastaan asettui ensimmäisenä Hermes V Kokkolasta. Ottelusta ei vauhtia puuttunut, varsinaisten maalien lisäksi nähtiin ennätysmäärä Cowboysien tekemiä hylättyjä maaleja. Tuomari puhalsi pelin poikki pariin otteeseen kenttäpelaajan loukkaantumisen vuoksi, eikä puhalluksen jälkeen syntyneitä maaleja hyväksytty. Pariin kertaan upea Cowboysien maali syntyi juuri summerin soitua. Cowboys taisteli urhoollisesti, mutta Hermes V vei lopulta voiton lukemin 7 - 5. Seuraavana kentälle luisteli tuttu vastustaja, YJK S. Edellisestä pelistä suivaantunut Cowboysien joukkue hallitsi ottelua ja vei hyvän pelin päätteeksi voiton lukemin 5 - 3.

Kausi jatkui jälleen parin viikon tauon jälkeen 9.12.2018, jolloin Cowboysit matkasivat Kokkolaan. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui kotijoukkue Hermes V, kova vastustaja. Peli oli tasaväkinen ja erätauolle lähdettiin lukemissa 3 - 2 Hermeksen johdossa. Toisessa erässä Cowboysit pistivät parastaan tasoittaen pelin reilun minuutin pelin jälkeen. Paikkoja riitti koko erän ajan, mutta Hermes V onnistui maalinteossa hieman paremmin vieden voiton Kokkolaan lukemin 6 - 4. Toisessa pelissä Cowboys sai vastaansa toisen kotijoukkueen, kun vastaan luisteli Hermes S. Ensimmäiselle erätauolle mentiin tasaisen erän jälkeen lukemissa 4 - 3 Hermeksen hienoisessa johdossa. Toisessa erässä paransi peliään vieden ottelun nimiinsä lukemin 9 - 6.

Seuraavat leijonaliigaturnaukset pelataan ensi vuoden puolella. F2-10 pelaajat lähtevät turnaustauolle hyvillä mielin. Leijonaliigaturnauksissa on nähty syksyn mittaan vahvoja, hyviä esityksiä koko joukkueelta, joita on ollut ilo katsella. Kiitos joukkueelle!