Pro Estore kutsuturnaus Haapajärvellä
Julkaistu: 28.10.2018 00.00

Cowboysien F2-junnujen kausi jatkui Pro Estore kutsuturnauksen merkeissä Haapajärvellä 13.10.2018. Ensimmäiseksi vastaan asettui tuttu kotijoukkue Haapajärven Kiilat. Cowboysien turnauksen avausmaali nähtiin seitsemännellä peliminuutilla Cowboysin siirtyessä 0 - 1 johtoon. Cowboys ehti tehdä vielä toisenkin maalin ennen kuin vastustaja avasi maalitilinsä 13 minuutin kohdalla. Peli jatkui tasaisena joukkueiden tehdessä maaleja vuorotellen. Viimeisen vaihdon alkaessa peli oli jännittävästi tasalukemissa 4 - 4. Molemmat joukkueet pistivät parastaan mutta lopulta Kiilat onnistui maalinteossa, kun ottelua oli jäljellä vaivaiset 30 sekuntia. Kiilat vei ottelun nimiinsä lukemin 5 - 4.

Pienen tauon jälkeen Cowboysit palasivat jäälle kohtaamaan Haapavedeltä paikalle matkanneet Huskit. Cowboys aloitti vahvasti ja tehtaili kolmen minuutin sisällä kaksi maalia. Seuraavia maaleja saatiinkin sitten hetki odottaa, Cowboysien kolmas maali syntyi ajassa 21:40. Huskit avasivat maalitilinsä ajassa 27:30. Cowboys oli kuitenkin tällä kertaa vahvempi ja voitti ottelun lukemin 3 - 1.

Seuraavassa pelissä Cowboysit saivat vastaansa Jääcobrat Oulaisista. Cobrat siirtyivät johtoon, kun peliä oli pelattu vasta 25 sekuntia. Cobrien toinen maali syntyi ajassa 3:40 ja kolmas maali ajassa 9:26. Cowboysit eivät tästä lannistuneet vaan taistelivat loppuun saakka. Alkusarjan viimeinen ottelu meni kuitenkin Cobrille lukemin 5 - 3.

Cowboysien vahvat alkusarjan pelit toivat joukkueelle alkulohkon toisen sijan. Pronssiottelussa Cowboysit saivat vastaan Haapaveden Huskien valkoisen joukkueen. Cowboysien peli lähti hieman nihkeästi käyntiin ja Huskit ennättivät karata jo 5 - 0 johtoon. Cowboysien maalitili aukesi 22. peliminuutilla mutta hurjasta loppukiristä huolimatta Huskit olivat tällä kertaa vahvempia vieden ottelun nimiinsä lukemin 5 - 2.

F2-juniorit juhlivat päivän päätteeksi turnauksen neljättä sijaa. Turnauksen voiton vei tällä kertaa nimiinsä Pyhäjärven Pohti. Onnea voittajille.