D2-05, D2 A Final Four

Cowboys D2 - PyPo  3 - 6

Uikko Areena

Ei puhti riittänyt, Pohti oli parempi ja vei pronssin

Viikonloppuna pelattiin D2 A Final Four Nivalassa. Aamulla ensimmäisessa pelissä kohtasi sarja ykkönen ja nelonen eli Cowboys ja KKP.
KKP oli kasannut kovan ryhmän Nivalaan ja KKP ei ole ollut meille muutenkaan helppo vastus.
Maaleja tehtiin ja jäähyllä istuttiin vuoronperään, molemmat joukkeet pääsivät pelaamaan 5 vs.3:sta, cowboys onnistui näissä erikoistilanteissa ainoastaan mutta KKP vei ottelun kumminkin maalin erolla ja matkasi fiinaliin ja lopelta koko sarjan mestaruuteen voittaen YJK:n finaalissa numeroin 6-0.

Me pelattiin Pohtia vastaan pronssista. Ensimmäinen erä oli todella tiukkaa vääntöä , ehkä hienoista cowboys hallintaa jopa ja ensimmäinen erä meille 1-0.
Toiseen erään tapahtui sitten jotain kummia, jäätykö käsijarruvaijeri jumiin vai mitä mutta pohti vei toisen erän numeroin 6-2 ja koko ottelun 6-3 , samalla myös matkasi pronssimitallit Pyhäsalmelle.

Aina ei voi voittaa, ja joskus pitää olla vieraskorea ja antaa muiden voittaa kotona.

Sarja sinänsä on ollut hieno. alku ja jatkosarjassa 22 ottelua joista 16 voittoa ja 6 tappiota, maaliero jäi komesti plussalle 89 maalin verran.

Vielä olisi yksi harjoitus ottelu jäljellä Limingan kiekkoa vastaan 8.4 ja kauden päättää J.Rinta-Jouppi turnaus Seinäjoella 14-15.4.

Cowboys Onnittelee vielä kärki kolmikkoa, Ensi kaudella tavataan taas!

Tilastot

3 - 6

PyPo
1 - 02 - 6 -
5'MaaliJylhä-Ollila Jesse
5'MaalisyöttöYlikoski Jesse
5'2. maalisyöttöYlikoski Oliver
23'Jäähy: 2 minKaarlela Eeli
27'MaaliViitala Vanessa
27'MaalisyöttöKaarlela Eeli
27'2. maalisyöttöLaakkonen Tommi
38'MaaliViitala Vanessa
38'MaalisyöttöLaakkonen Tommi
38'2. maalisyöttöKaarlela Eeli