Cowboys NiceHockey, Naisten Suomi-sarja

Cowboys NiceHockey - Kärpät Akatemia  0 - 3

Uikko Areena

Taistelusta huolimatta tappio

Sunnuntain peliin lähdettiin erittäin hyvällä taisteluilmeellä, ja kerrankin hereillä oltiin myös heti ensimmäisen erän alusta lähtien. Painetta saatiin luotua vastustajan hyökkäyspäähän, ja peli oli kotijoukkueen hallinnassa suurimman osan ajasta. Ensimmäisen erän torjunnat 2-17 kertovatkin hyvin pelin kulusta. Valitettavasti vain tulos jäi edelleen uupumaan, eli maalinteon vaikeus kiusasi, eikä tilannetta helpottanut vastustajan maalivahti Kati Asikaisen loisto-otteet. Kiekkoa ei maaliin saatu useista paikoista huolimatta, vaikka välillä edessä näytti olevan tyhjä maali – jostain se vain Kärppä-vahti ehätti saamaan patjan väliin. Torjunnat 19-42 kuvastavat myös palkinnon pokanneen Asikaisen työmäärää. Kärpät Akatemia puolestaan hyödynsi tehokkaasti ylivoimansa toisen erän puolivälissä ja onnistui vielä kaksi kertaa kolmannessa erässä. Näin ollen pisteet matkasivat 0-3 lukemilla Ouluun.

Joukkue esitti ehdottomasti laadukasta peliä, ja jokainen pelaaja antoi varmasti kaikkensa jäällä. Taistelun puutteesta ei siis voi syyttää, ja todella harmittavaa, ettei taistelulle saatu palkinnoksi edes sitä yhtä maalia. Reenien painopisteet ainakin ovat selvillä, jotta ensi viikonlopun kohtaamisissa saadaan parempia lopputuloksia.

Pyttykerho palkitsi hienosti uurastaneen Roosa Marjoniemen ja Viivi luovutti Möllin työmyyrä Emilia ”Pekkis” Pekkariselle, jonka otteissa ei paljoa edellisen viikon sairastelut näkyneet.