14
TAM
12.30
Cowboys NiceHockey, Naisten Suomi-sarja

Cowboys NiceHockey - APV  0 - 3

Uikko Areena

Tuttu juttu APV:tä vastaan

"Upea maalivahtipeli, hyvä keskustan puolustaminen ja täydellinen alivoimapelikään ei riitä ottelun voittoon ellei itse kykyne viimeistelemään hyvistäkään paikoista", kertoo otteluraportti edellisestä APV:n vierailusta. Sitaatti kuvaa täysin myös tämän päivän peliä.

APV oli läpi ottelun hienokseltaan niskan päällä ja vei peliä, mutta sisukkaasti taistellut kotijoukkue roikkui sitkeästi pelissä mukana. Ottelun yhdeksi kulminaatiopisteeksi muodostui vieraille vihelletty ottleurangaistus: seuranneen viiden minuutin ylivoiman aikana kotijoukkue ei saanut ylivoimapeliä pyörimään. Ylivoimapelissä näkyi yleensä viivassa peliä normaalisti pyörittävien Mari Pääkön ja Marjaana Kinnusen puuttuminen kokoonpanosta, vaikka paras maalintekopaikka saatiinkin viivalaukaksesta ja sen jälkitilanteesta. Kaiken huipuksi APV pääsi karkaamaan aloitusvoiton jälkeisellä siniviivapommilla kahden maalin karkumatkalle. Vieraiden siniviivatykit lauloivatkin ottelussa karua kieltään: kaikki maalit jysäytettiin upeilla kaukolaukauksilla.

Tappiosta huolimatta ilon aiheitakin kotijoukkueen pelistä löytyi: maalivahtipeli oli erinomaista, myös maalin edustan puolustaminen erityisesti kahdessa viimeisessä erässä oli hyvää,taistelutahto ei hiipunut missään vaiheessa ja ensimmäisen kerran NiceHockey-paidan päälleen pukenut Vanessa Viitala esiintyi edukseen. Parannettavaa jäi erityisesti koko viisikon yhteistyöhön hyökkäyspelaamisessa, myös agressiivisesta pelaamisesta APV antoi oppitunnin kotijoukkueelle.

Tiia Isokäännälle NiceHockey-maalilla 44 torjuntaa ja APV:n Kiia-Klarika Suomalaiselle 21 torjuntaa. Molemmista joukkueista palkittiin maalivahti.

Elina Haikola jakoi Möllin Emilia Pekkariselle palkinnoksi erityisesti upeasta taistelusta kahden pelaajan alivoimalla.

Seuraava kotipeli on sunnuntaina 21. tammikuuta klo 19. Vastaan luistelee Ylivieskan Jääkarhut.

Tilastot

0 - 3

APV
0 - 10 - 10 - 1
4'Jäähy: 2 minSilver Marjo
16'Jäähy: 2 minHosionaho Sonja
17'Jäähy: 2 minVähäsöyrinki Kaisu
19'Jäähy: 2 minHosionaho Sonja
59'Jäähy: 2 minVähäsöyrinki Kaisu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA