Cowboys'in kausi 2017-2018 on päättynyt,uusi kausi on avattu
Julkaistu: 12.05.2018 00.00

Cowboys'in kausi 2017-2018 on päättynyt,uusi kausi on avattu

Cowboys'in kauden 2017-2018 päätös tilaisuutta vietettiin keskiviikkona 9.5 lukion salissa. Paikalle oli tullut runsaasti Cowboys väkeä. Kiekkokoulukkaista aina edustusjoukkueen pelaajiin.

Tilaisuuden alkuun pidettiin muutama puheenvuoro. Seuran puheenjohtaja Timo Suhonen summasi hieman kauden tapahtumia ja saavutuksia yhteen


Sekä Pohjoisen alueen aluehallituksen puheenjohtaja Jukka Turunen toi terveisiä jääkiekkoliiton puolelta

Varsinainen palkitsemistilaisuus aloitettiin Jukan ja Vladon toimesta kun jääkiekkoliitto muisti arvokkaasta juniorivalmennustyöstö Tuomas Linnaa ja Joona Susimaata. (Joona ei päässyt paikalla)

Seuraavaksi seura palkitsi vuoden yhteistyökumppanin. Vuoden yhteistyökumppani tänävuonna on Päivärinta OY Veikon Kone Nivala. Veikon Kone on ollut aktiivisesti mukana jo useamman vuoden Cowboysin toiminnassa ja siksi halusimme tänä vuonna muistaa heitä. Yhteistyöpystin kävi noutamassa myymäläpäällikkö Heikki Koskela.

Perinteisesti on muistettu myös aktiivisesti seuran toiminnassa mukana olleita henkilöitä kauden päätteeksi. Tänä vuonna palkittavia on :
Vuoden valmennustiimi : E2-06 Joona Susimaa, Tuomas Korkiakoski ja Tuomo Heikkilä
Vuoden toimihenkilö : Merja Juola (Vesa Juola nouti palkinnon)
Vuoden tekijä : Hannu Meriläinen
Vuoden cowboy : Markku Rautaoja


Tämänjälkeen lähdettiin kiekkokoulukkaista liikeelle. Kaikki kaudenaikana kiekkokoulussa käyneet ,liki 60 oppilasta oli kutsuttu päättäjäisiin, harmikseen kaikki eivät paikalla saapuneet koska mitallit odottivat heitäkin,parisenkymmentä kumminkin mitallin kaulaansa kävivät hakemassa.


Taitoluistelijat olivat seuraava vuorossa, taitoluistelu on ollut Cowboysissa mukana parisen vuotta, luistelijoiden harrastajamäärä on kasvanut pikkuhiljaa ylöspäin, nyt heitä on 9. Harmikseen pystiä ei ollut pokkaamassa kuin kaksi heistä.

Sitten siirryttiin kiekkoilijoihin ja aloitettiin G-junnuista. G - E1 juniorit palkitaan perinteisesti kaikki ja D2-junioreista ylöspäin palkitaan 5 kauden aikana parhaiten suoriutuneet. Nämä 5 pelaajaa valitsee aina kyseisen ikäryhmän valmennustiimi

Cowboysin kausi oli taas todella onnistunut. Kiitämme kaikkia kauden aikana mukana olleista henkilöitä ja yrityksiä jotka ovat olleet jälleen tukemassa tärkeää juniorityötä ja viemässä Nivalalaisia nuoria maailman kartalle.

Hyvää Kesää ja Tervetuloa taas ensitalvena seuraamaan Uikko Areenaan Vihreää Viihdettä!!!

Seuran uusimmat

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA