6
LOK
16.00
Cowboys Edustus, II - DIvisioona - Pohjoinen - Runkosarja

LiKi - Cowboys   

Limingan jäähalli

LiKi parempi viime viikonloppuna maalikarkeloissa

Viime viikonloppuna edustusjoukkue matkasi kauden ensimmäiseen vierasotteluunsa Liminkaan, Limingan kiekon vieraaksi.

Cowboys pääsi otteluun mukavasti kolmella täydellä kentällisellä, vaikkakin lasaretin puolella on jokseenkin lievää tungosta. Poissa kokoonpanosta Perttu Tuomaala, Paavo, Laitala, Marko Mehtälä, Janne Vuolaspuro, Joonas Raudaskoski, Ville Isoniemi sekä Riku Kaattari

Toissa viikonlopun YJK ottelun tapaan taas nähtiin kunnon maalikarkelot peräti yhteensä 14 maalin merkeissä ja erikoistilanne pelaaminen oli myös jälleen isossa roolissa hurjien jäähymäärien myötä. Kotijoukkue vei kuitenkin pitemmän korren maalitaistelussa loppulukemin 8-6.

Cowboysin illan pistelinkona toimi hyökkääjä Antti Eskola merkauttaen tehot 1+4. Hyökkääjäk Mika Saarimaalle ottelu oli 200 divariottelu ja mies napautti pikku musta peräti kolmeen otteeseen verkon perukoille ottelun tiimellyksessä.

Cowboys tehopisteet: Antti Eskola 1+4, Mika Saarimaa 3+0, Esa Kukkola 0+3, Keskisarja 1+0, Kivioja 1+0 ja syöttöpisteet mieheen Juola, Takalo, Rättyä ja Peltomaa.

Torjunnat: COW Asla Ohtamaa 36, LiKi Hannu Halonen 34.


Valmentajan mietteitä ottelusta:

"Kaveri oli tehokas ylivoimalla kotona, jäähyjä tuli kohtuullisen paljon ja saivat otteen pelistä. Pitää seuraavaan peliin laittaa alivoimat kuntoon ja iskuun ja jäähyttömyys nolliin. Tietenkin olihan se kova vauhtinen peli niinkun Liminkaa vastaan ruukka ollakkin. Toki pelattiin hyvästi ittellemme, mutta ei tällä kertaa riittänyt."



Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA