D1-05, SAIMAA TROPHY 2018 SUMMER EDITION

Jukurit - Cowboys D1   0 - 6

Mikkeli

Voitolla Yöhön!

Turnauksen ensimmäinen päivä paketissa.

Päivän toisesta pelistä tuli parinmaalin tappio,joten siitä suivaantunut länkkärilauma kuritti isäntäseuraa Jukureita päivän viimeisessä ottelussa numeroin 6-0. Ensimmäisessä erässä Cowboys heilutteli verkkoa neljään otteeseen kun vastustaja kulutti vain jäähypenkkiä. Toisessa erässä iskettiin vielä pariin kertaan. Maalinteossa kunnostautuivat Vanessa Viitala ja Niklas Erhamo pariin kertaan,Laakkosen Tommi ja Elias Saaranen kertaalleen. Syöttötiliään kartoitti Kaarlelan Eeli,Jylhä-Ollilan Jesse ja Gulyikin Iliya. Niklas nappas myös yhden syöttöpisteen. Eemilille päivän toinen nolla peli torjunnoin 10+5, prosentteina 90 tasan.

Nyt illanviettoon eli hieman ruokaa massuun ja nukkuun. Aamulla jatketaan kello 8.15 Helsinkiläisiä Viikinkejä vastaan.
Puhaltaako pohojosen kylymä puhuri aamulla stadin kingit kangoksiin? Pysy linjoilla ja seuraa ottelua http://www.gameresultsonline.com/juniori-jukurit/s...

Tilastot
Jukurit

0 - 6

0 - 40 - 2 -
2'MaaliViitala Vanessa
4'MaaliLaakkonen Tommi
4'MaalisyöttöKaarlela Eeli
7'Jäähy: 2 minSaaranen Elias
15'MaaliErhamo Niklas
15'MaalisyöttöJylhä-Ollila Jesse
17'MaaliSaaranen Elias
22'MaaliViitala Vanessa
22'MaalisyöttöErhamo Niklas
26'Jäähy: 2 minErhamo Niklas
29'MaaliErhamo Niklas
29'MaalisyöttöGulyk Illia