Cowboys D2 - Hermes Kokkola  15 - 2

Nivala Uikko

Lauantai-illan maalikarkelot

Cowboys D2, kuin vanha 200 diesel mersu, ensin yskähtelee mutta kun vauhtiin pääseen niin sitten mennään.

Tämä oli pelin kuva tänään. Hermes oli niskanpäällä pelin alussa ja teki ottelun avausmaalinkin, välillä ei päästy omasta päästä millään pois, kiekko poltti lavassa, välistä näytti että ringettemailallako ne pelaa kun mikään syöttö ei tarttunut kiinni.
Ensimmäinen erä oli kokonaisuudessa tiukkaa vääntöä, erä päättyi vain maalin erolla Cowboysille 3-2.

Toinen erä aloitettiin alivoimalla jolloin se mersu alkoin kuitenkin kulkemaan, alivoimamaali 4-2 tilateeksi. Loppuenlopuksi erän aikana Hermeksen verkko heilui vielä alivoimamaalin lisäksi 11 kertaa.Ottelu päättyi lukemiin 15-2.
Maalien makuun ottelussa pääsivät kypärätemput tehneet Tommi Laakkonen (4+1),Niklas Erhamo (3+3) ja Jesse Pajukoski (3+0). Vanessa Viitalalle (2+1),Jesse Rautaoja (1+3), Jami Visuri (1+2), Miska Parttimaa (1+1). Syöttötiliä kartuttivat Tommi Salo (0+3),Jesse Jylhä-Ollila (0+2), Oliver Ylikoski (0+1), Jesse Ylikoski (0+1).

Maalissa meillä oli tänään Mikke Mämmi, Mikke teki loistavaa työtä torjuen ensimmäisessä erässä 15 kertaa ja toisessa 12 kertaa. Hermes maalissa Hautala Eetu 17+22

Ensiviikko onkin sitten pelaajilla syysloma, Syysloman päätteeksi vierailemme Kalajoella, JHT on ollut syksyn aikana voittamaton, johtaa sarjaa puhtaalla pelillä ja hurjalla maalierolla. Onko meidän mersuista JHT:n voittoputken katkaisijaksi. Se nähdään Sunnuntaina Kalajoella.

Tilastot

15 - 2

Hermes Kokkola
3 - 212 - 0 -
11'MaaliPajukoski Jesse
11'MaalisyöttöYlikoski Jesse
21'MaaliLaakkonen Tommi
21'MaalisyöttöErhamo Niklas
22'MaaliVisuri Jami
22'Jäähy: 2 minTienvieri Hannes
24'Jäähy: 2 minYlikoski Jesse
25'MaaliLaakkonen Tommi
25'MaalisyöttöErhamo Niklas
30'MaaliParttimaa Miska
30'MaalisyöttöSalo Tommi
30'MaaliRautaoja Jesse
30'MaalisyöttöViitala Vanessa
30'2. maalisyöttöJylhä-Ollila Jesse
32'MaaliViitala Vanessa
32'MaalisyöttöRautaoja Jesse
32'2. maalisyöttöJylhä-Ollila Jesse
38'MaaliViitala Vanessa
38'MaalisyöttöRautaoja Jesse
39'MaaliErhamo Niklas
39'MaalisyöttöSalo Tommi
40'MaaliPajukoski Jesse
40'MaalisyöttöRautaoja Jesse
42'MaaliLaakkonen Tommi
42'MaalisyöttöVisuri Jami
42'2. maalisyöttöErhamo Niklas
45'MaaliLaakkonen Tommi
45'MaalisyöttöYlikoski Oliver
45'2. maalisyöttöSalo Tommi
48'MaaliErhamo Niklas
48'MaalisyöttöLaakkonen Tommi
48'MaalisyöttöVisuri Jami
49'MaaliPajukoski Jesse
49'MaalisyöttöParttimaa Miska