Haapajärvi

Sarjatauolle sarjakärjessä

Ennen sarjataukoa kävimme katsastamassa vielä Haapajärven Kiilojen kunnon.
Edeltävänä päivänä pelattu kova peli Kokkolan Hermestä vastaan oli vienyt parhaat mehut pelaajista ja ehkä asenteessakin oli vikaa kun edeltä kohtaaminen Kiilojen kanssa oli ollut ns. helppo.

Kiilat ei kumminkaan olleet samalla asenteella kuin me, vaan painoivat päälle kuin herhiläiset ja me olimme hieman hätääkin kärsimässa,voitto kumminkin puserrettiin todella heikolla esiintymisellä, pelin jälkeen pelaajia haastattelemalla selvisi että eivät itsekkään olleet tyytyväisiä päivän peliin.

Maalinteon ottelussa aloitti Kiilat ajassa 6.12, näytti jo siltä että kiilat menee lisää johtoon mutta Salon Tommi oli erimieltä polkien yksin koko kentän läpi ja pistäen verkot heilumaan 10 minuutin kohdalla ja heti perään tutkakolmikko Laakkonen,Visuri,Kaarlela iskivät länkkäreiden toisen osuman.
Pelikellossa 15.23 ja länkkärit ylivoimalle, reilu minuutti ylivoimaa kerettiin vääntää kunnes Jami ja Eeli nappasivat kiekon maaliin. Kiilat tekivät vielä toisen osuman ennen ensimmäisen erän päättymistä.

Erätauolla valmennus raapi melkein päänahkansa verille miettien miten nämä pikkuveijarit saadaan pelaamaan sillä tasolla mihin olemme viimeaikoina tottuneet.

Toisen erän alku oli yhtä heikkoa esiintymistä kuin ensimmäinen erä kokonaisuudessaan, 2-4 johtoon kumminkin onnistuivat meidät viemään Jami ja Tommi kellon näyttäessä lukemaa 30.55.
Kiilat eivät kumminkaan olleet luovuttaneet ja tulivat taas maalinpäähän, samaan aikaan otimme aikalisän. Ketjut pantiin uusiksi jotta saataisiin pelikuva muuttumaan.
Ketjumuutokset auttoivat jonkinverran ja kellolukemalla 39.16 tilanne 3-5 Jamin, Tommin ja Vanessa toimesta. Kiilojen ottaessa jäähyn,haimme kuumeisesti kuudetta maalia mutta Kiilat iski alivoimalla neljännen osumansa. Peli meni todella jännäksi, Kiilat sai lisää virtaa osumastaan mutta jostain saimme puserrettua kumminkin asennetta ja voitto oli meidän.

Eemil maalilla hoiti hommansa niin hyvin kuin pystyi,joutui kumminkin antautumaan 4 kertaa ja torjuntoja kertyi 6+15 =21, Jos edeltävään kohtaamiseen vertaa niin viimeksi selän taakse ei mennyt yhtään kiekkoa ja kiekon joutui pysäyttämään koko ottelussa vain 7 kertaa.

Onneksi nyt alkoi pikku "loma" peleistä, seuraava ottelu on vasta viikolla 11, 18.3.17 kotona kohtaamme vihaiset ampparit Pyhäsalmesta.

2 - 22 - 3 -
3'Jäähy: 2 minParttimaa Miska
10'MaaliSalo Tommi
10'MaaliLaakkonen Tommi
10'MaalisyöttöVisuri Jami
10'2. maalisyöttöKaarlela Eeli
16'MaaliVisuri Jami
16'MaalisyöttöKaarlela Eeli
21'Jäähy: 2 minKaarlela Eeli
30'MaaliLaakkonen Tommi
30'MaalisyöttöTienvieri Hannes
39'MaaliVisuri Jami
39'MaalisyöttöLaakkonen Tommi
39'2. maalisyöttöViitala Vanessa