Cowboys C2 - KKP  9 - 3

Nivala

Sarjakärjessä loppusuoralle

Cowboys-KKP 9-3 (2-0, 4-1, 3-2)

Cowboys C2-joukkue jatkaa mainiota kevätvirettä ja porhaltaa sarjakärjessä. Härkälauman taidot kävi testaamassa Uikko-Areenalla KKP Kiimingistä. KKP totesi härkälauman taidot erinomaisiksi ja joutui poistumaan 9-3 tappio niskassaan kotikonnuille.

Cowboys painoi läpi ottelun hyvällä liikkeellä ja KKP joutui tyytymään puolustustaisteluun. Avauserän osumista vastasivat Miska Vilppola ja Perttu Harjula.

Toinen erä alkoi vauhdikkaasti ja Miska Vilppola iski päivän toisen osumansa parinkymmenen sekunnin kohdalla. Kolme seuraavaa häkkiä tulivat erikostilanteista. Ensin Elias Oja alivoimalla tilanteeksi 4-0, sitten Anton Aarrevaara laukoi kahdella ylivoimaosumalla tilanteeksi jo 6-0. Aarrevaaran ensimmäinen osuma oli päivän komein ja jykevä laukaus painui ylämummoon. Erän loppuun KKP:n avausmaali.

Kolmannessa erässä Eemil Mansikkamäki kihautti tilanteeksi 7-1. Reilussa johdossa Cowboysin ote hieman herpaantui ja KKP iski pari lohtumaalia. Ottelun loppuun Ensin Elias Oja napauti päivän toisen häkin ja vain kuusi sekuntia myöhemmin pelin tehomies Miska Vilppola viimeisteli kypärätemppunsa ja loppulukemat 9-3.

Cowboys siis jatkaa sarjakärjessä pari pistettä Hokkia edellä. Ensi viikonloppuna otellaan kärkikamppailussa Kajaanissa. Liikkuuko Hokin luistin terävästi vai uinuuko Kainuun karhu vielä talviunessa? Hiljentääkö härkälauma Kainuun kiekkoylpeyden vai onko Kainuun hiljainen kansa eri mieltä? Seuraa ottelua ensi lauantaina paikanpäällä tai tulospalvelussa.

Ilkka Peltola

Tilastot

9 - 3

KKP
2 - 04 - 13 - 2
5'MaaliVilppola Miska
5'MaalisyöttöHarjula Perttu
10'Jäähy: 2 minMansikkamäki Eemil
13'MaaliHarjula Perttu
20'MaaliVilppola Miska
20'MaalisyöttöKiiskilä Niklas
25'Jäähy: 2 minKiiskilä Arttu
26'MaaliOja Elias
26'MaalisyöttöVilppola Miska
32'MaaliAarrevaara Anton
32'MaalisyöttöKiiskilä Arttu
32'2. maalisyöttöHarjula Perttu
34'Jäähy: 2 minMiettunen Niko
37'MaaliAarrevaara Anton
37'MaalisyöttöVähäsalo Jere
37'2. maalisyöttöKiiskilä Arttu
44'MaaliMansikkamäki Eemil
44'MaalisyöttöNissinen Konsta
59'MaaliOja Elias
59'MaalisyöttöHarjula Perttu
59'MaaliVilppola Miska
59'2. maalisyöttöOja Elias