D2-04, D2 jatkosarja AA, lohko 7A

Cowboys D2 - YJK  5 - 1

Nivalan Jäähalli

Cowboys D2 jatkoi voittojen tiellä, 5-1 voitto YJK:sta!!

Lauantain voittopelistä jäänyt hyvä fiilis antoi hyvät lähtökohdat sunnuntain iltapäivän peliin. Peli alkoi eiliseen tapaan vauhdikkaasti ja mentiin päästä päähän, tilanteita oli molemmilla joukkueilla. Maalihanat meille aukaisi Matias Alatalo ajassa 17.42, maaliin syötöt antoi Roni Mielonen ja Jesse Palola. Maali vapautti meidän peliä ja vain vajaa kaksi minuuttia avausmaalista vastustajan maaliverkkoa heilutteli hienosti pelannut Henry Jaakola, Topias Isoahon syötöstä. Ensimmäiselle erätauolle mentiin 2-0 johdossa.

Toinen erä jatkui samoissa energisissä merkeissä, pelistä huokui tekemisen meininki. Ajassa 28.59 pysähtyi pelikello seuraavan kerran maalin merkiksi, Joona Löytynoja viimeisteli 3-0 lukemat meille Nuutti Ylitalon syötöstä. YJK kavensi tilanteeksi 3-1 ajassa 39.56 mutta se jäi vastustajan ainokaiseksi osumaksi tähän matsiin. Joona Löytynoja onnistui toistamiseen ajassa 41.11 ja Nuutti Ylitalo viimeisteli hienon syöttelykuvion päätteeksi meille ottelun loppulukemat 5-1. Tästä viikonlopusta on hyvä ammentaa positiivista fiilistä kauden loppupeleihin, onnistumista laajalla rintamalla ja pelattiin joukkueena hienoa junnukiekkoa!! Veeti Ahola torjui maalilla yhteensä 29 kertaa ja näytöt riittivät pokkaaman palkinnon pelistä. Pelit jatkuvat D2-porukalla 12.11 vieraspelillä YJK:ta vastaan.

Tilastot

5 - 1

YJK
2 - 03 - 1 -
13'Jäähy: 2 minIsoaho Topias
17'MaaliAlatalo Matias
17'MaalisyöttöMielonen Roni
17'2. maalisyöttöPalola Jesse
19'MaaliJaakola Henry
19'MaalisyöttöIsoaho Topias
28'MaaliLöytynoja Joona
28'MaalisyöttöYlitalo Nuutti
41'MaaliLöytynoja Joona
41'MaalisyöttöKeskisarja Moona
46'MaaliYlitalo Nuutti
46'MaalisyöttöKumpula Atso
46'2. maalisyöttöHintta Aaron
48'Jäähy: 2 minOja Eetu