11
JOU
12.35
C2-02, C2 AA alkusarja Pohjoinen

MuJK - Cowboys C2   1 - 20

Muhoksen jäähalli

Tukka jäässä Muhoksella

MuJK-Cowboys C2 1-20 (0-5, 1-8, 0-7)

Kun ulkona paukkuu 20 asteen pakkanen ja Muhoksen hallissa on vielä vähän kylmempi, niin ollaan lähempänä ulkojääottelun olosuhteita kuin missään muussa katon ja seinät omaavassa tilassa. Näin tänään Muhoksella, jossa Cowboys jäädytti kotijoukkue Muhoksen Jääklubin lukemin 1-20. Sarjajumboksi juuttunut vastustaja oli täysin voimaton härkälauman myllerryksessä. Muhoksen pakastearkussa oli niin kylmä, että voi sanoa olleen Cowboysille vain hyvä asia, että vaihtopenkillä ei poikien tarvinnut kauan istuskella. Sairastapaukset olivat kaataneet pelaajia sängyn pohjalle ja mukaan saatiin vain kymmenen pelaajaa. Peliaikaa tuli runsaasti ja ne pojat, joilla tukka kastui hiestä niin saikin kohta luistella takajeejee kuurassa. Vastus tosin oli niin heikko ettei siinä kaikilla tainnut oikein hiki tullakkaan.

Päivän pelistä ei enempää, yksipuolinen näytös. Syksyn sarja on nyt pelattu pakettiin ja sarjasijoitukset jaettu. Pohjoisen alueen sarja oli erittäin epätasainen kokonaisuudessaan, mutta kärkijoukkueet olivat tasaisia. Neljä parasta joukkuetta oli kolmen pisteen sisässä. Ykköspaikan otti pisteen erolla Kärpät V. Kärppien perässä tulivat tasapistein Hokki ja Cowboys, Hokki paremman maalieron turvin toinen ja härkälauma kolmas. Kärppien musta joukkue sijoittui neljänneksi.

Kokonaisuudessaan Cowboysin syksykierros oli tuloksellisesti menestyksekäs, 10 voittoa, yksi tasuri ja kolme tappiota. Vain Hokki jäi voittamatta, mutta tasapeli tuli kainuulaisiltakin. Lohkovoittokin jäi lopulta harmittavasti vain pisteen päähän eli yhden voiton päähän. Loppusyksystä sairastumiset veivät parasta terää, mutta turha jossitella sen enempää.

Joukkue etenee tällä kaudella selkeästi ensimmäistä kertaa kilpailullisuus edellä ja se ei toki ole sujunut aina aivan kivuttomasti. Kärsivällisyyttä ja malttia tarvitaan kaikkien toimijoiden osalta vaikka aina ei kaikki mene niinkuin haluaisi. Se on luonnollista kasvuprosessia kilpaurheilussa. Joukkueella on tavoitteet kauempana kuin vain tässä kaudessa ja sillä mittapuulla ollaan vasta lähtosuoralla tai ensimmäisessä kaarteessa. Hitaasti kiihdyttäen kohti uusia haasteita, mutta kuitenkin koko ajan vastustajia tarkkaillen.

Nyt on joulutauon aika ja hetki hieman hengähtää ainakin sarjapelien osalta. Iso Kiitos koko hienolle Cowboys C2-tiimille eli pelaajille, valmentajille, huoltajille ja vanhemmille. Hienoa työtä kaikilta sekä upeita ja mukavia hetkiä jääkiekon parissa hyvässä seurassa on saatu taas viettää.

Sitten vain toivotaan hyviä ja tasapuolisia päätöksiä kaikille Jääkiekkoliiton herroille, kun alkuviikolla pohtivat jatkosarjojen joukkueita ja pelitapaa.

Ilkka Peltola

Tilastot
MuJK

1 - 20

0 - 51 - 80 - 7
6'MaaliHarjula Perttu
6'MaalisyöttöOja Elias
10'MaaliKiiskilä Niklas
10'MaalisyöttöVilppola Miska
10'2. maalisyöttöHarjula Perttu
15'MaaliNissinen Konsta
15'MaalisyöttöKiiskilä Arttu
15'2. maalisyöttöVähäsalo Jere
16'MaaliHarjula Perttu
16'MaalisyöttöVilppola Miska
17'MaaliVähäsalo Jere
17'MaalisyöttöOja Johannes
18'Jäähy: 2 minOja Elias
20'MaaliHarjula Perttu
20'MaalisyöttöVilppola Miska
21'MaaliOja Elias
21'MaalisyöttöKopakka Joni
23'MaaliHarjula Perttu
23'MaalisyöttöKiiskilä Niklas
28'MaaliHarjula Perttu
28'MaalisyöttöVilppola Miska
28'2. maalisyöttöOja Elias
34'MaaliVilppola Miska
34'MaalisyöttöPeltola Joona
36'MaaliOja Johannes
36'MaalisyöttöKiiskilä Arttu
36'2. maalisyöttöVähäsalo Jere
39'MaaliPeltola Joona
39'MaalisyöttöKiiskilä Niklas
39'2. maalisyöttöOja Elias
39'MaaliVilppola Miska
39'MaalisyöttöPeltola Joona
39'2. maalisyöttöOja Elias
41'MaaliHarjula Perttu
41'MaalisyöttöKopakka Joni
47'MaaliKiiskilä Arttu
47'MaalisyöttöVähäsalo Jere
48'Jäähy: 2 minKopakka Joni
51'MaaliHarjula Perttu
51'MaalisyöttöOja Elias
51'MaaliNissinen Konsta
51'MaalisyöttöKiiskilä Niklas
53'MaaliOja Elias
53'MaalisyöttöHarjula Perttu
53'2. maalisyöttöVilppola Miska
58'MaaliHarjula Perttu
59'MaaliNissinen Konsta
59'MaalisyöttöKiiskilä Arttu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA