Cowboys C2 - Kärpät M  7 - 5

Nivala

Värikäs voitto Kärpistä

Cowboys-Kärpät M 7-5 (4-0, 1-3, 2-2)

Cowboys C2 otti makoisan 7-5 voiton Kärpät M joukkueesta kotikentällään todella värikkäiden vaiheiden jälkeen. Avauserässä härkälauma ei antanut pikkupedoille armoa vaan takoi jäätävän tehokkaasti paikoista maalit ja erätauolle mentiin 4-0 lukemissa. Maalarimestareina Perttu Harjula ja Jere Vähäsalo, joille kaksi kihausta mieheen.

Toisessa erässä alkoivat jäähyboksin ovet pyöriä kotijoukkueelle ikävään malliin. Vihreänuttuisia ukkoja lappoi boksiin sitä tahtia, että kirjureilla kynät ja näppäimistöt sauhusivat. Kirsikkana jäähykakun päälle oli erän puolivälin 5+20 minuuttinen Cowboys leiriin selästä taklaamisesta. Viiltäviä analyysejä tilanteesta lenteli katsomosta ja vaihtoaitioista, mutta voiton vei tuomareiden mielipide. Pääasia ettei Kärppäpoika loukkaantunut tilanteessa. Viiden minuutin jäähy oli kohtalokas ja Kärppä takoi kolme häkkiä ylivoimalla. Erän loppuun Anton Aarrevaara nasautti Teemu hintsalan esityöstä tilanteeksi 5-3 ja Cowboys leirin elo hieman helpottui.

Kolmannen erän alkuun Kärpille kavennusosuma ja sitten alkoi taas tuomareiden pilli visertää mollisointuja härkälaumalle. Cowboys pelureita virtasi jälleen kerran jäähylle ja toimitsijat etsivät sääntökirjasta koodeja tuomareiden käsimerkeille. Kärppä käytti tilanteen hyväksi ja tasoitti ylivoimalla tilanteeksi 5-5. Mutta Cowboysilta löytyi vielä ässät taskusta kun päästiin tasaviisikoille. Sampo Joro kieputteli ensin tilnteen 6-5 ja Eemil Mansikkamäki täräytti loppulukemiksi 7-5 voiton Cowboysille.

Cowboysille ansaittu voitto, joka olisi voinut olla merkittävästi leveämpikin ilman massiivista jäähysumaa. Noh, eipähän voi kukaan sanoa tuomareiden ainakaan pitäneen kotijoukkueen puolia, Cowboysille 39 jäähyminuuttia ja Kärpille kokonaiset 4 minuuttia. Vaikka Cowboysin peli aaltoilikin kuin syysmyrsky Pidisjärvellä niin ehdottoman hyvää oli suvereeni hallinta tasakentällisin. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia koitoksia. Seuraavana viikonloppuna LiKi saa tutista kotikentällään härkälauman myllerryksessä.

Ja loppuun viralliset onnittelut. Nivala Cowboys onnittelee aikuista naista - Onnea Tarja!

Ilkka Peltola

Tilastot

7 - 5

Kärpät M
4 - 01 - 32 - 2
2'Jäähy: 2 minNissinen Konsta
9'MaaliVähäsalo Jere
9'MaalisyöttöHarjula Perttu
10'Jäähy: 2 minOja Johannes
13'MaaliHarjula Perttu
13'MaalisyöttöOja Elias
13'MaaliVähäsalo Jere
17'MaaliHarjula Perttu
17'MaalisyöttöVähäsalo Jere
28'Jäähy: 2 minJoro Sampo
30'Jäähy: 2 minKiiskilä Arttu
31'Jäähy: 5 minMiettunen Niko
31'Jäähy: 20 minMiettunen Niko
36'MaaliAarrevaara Anton
36'MaalisyöttöHintsala Teemu
36'2. maalisyöttöJoro Sampo
44'Jäähy: 2 minNissinen Konsta
47'MaaliJoro Sampo
47'MaalisyöttöMansikkamäki Eemil
49'Jäähy: 2 minKiiskilä Niklas
51'Jäähy: 2 minJoro Sampo
54'MaaliMansikkamäki Eemil
54'MaalisyöttöAarrevaara Anton
54'2. maalisyöttöJoro Sampo