Nivala Uikko Areena

Paikallisderby Cowboysille

Tuplapeliviikonloppu, onneksi molemmat kotiluolassa.

Aamu alkoi perinteisesti alkulämmöillä, Pelaajat hereille heti

Peli alkoi vauhdilla, pari minuuttia ehdittiin taistella kun cowboys siirtyi 1-0 johtoon Ylikosken Jessen ja Säilyn Nikon toimesta. Ehkä Ylivieskalaiset olivat hivenen unessa kun aamulla vasta olivat huomanneet että peli aika on muutettu, muutos oli kyllä tehty jo yli kaksiviikkoa sitten.
YJK sai kuitenkin juonesta kiinni ja tuli tasoihin 10 minuutin kohdalla pelatessa vielä alivoimalla ja meni 2-1 johtoon kellon näyttäessä 15:31 ylivoimalla.
Länkkäritkin havahtui nyt pelamaan ja Pajukosken Jesse pinkaisi karkumatkalle tuoden meidät tasoihin kellon näyttäessä 17:23, Rautaojan Jesse ja Ylikosken Jesse siirsi heti perään Cowboysin johtoon. Ensimmäinen erä meille 3-2

Erätauon aikana pieni palaveri!

Ja eikun toista erää pelaamaan, sitä ei keretty mennä kuin 42 sekuntia Ylitalon Nuutin räpätessä maali Jamin esityöstä. 4-2. Sitten mentiinkin päästä päähän seuraavat 10 minuutti, molemmilla oli paikkansa ,tolpat kilisi ja kolisi kunnes YJK onnistui.4-3.
Jami onnistui kuitenkin alivoimalla Nuutin esityöstä viemään meidät 5-3 johtoon, kunnes peli meinasi mennä jännäksi, nimittäin YJK tuli tasoihin, Ylivoimalla ajassa 39:51 ja heti perään 40:11. Peli oli 5-5.
Nyt tarvittiin asennetta ja sitähän löytyi, Peli läheni loppuaan kunnes Rautaojan Jesse, Kaarlelan Eelin esityöstä 6-5 ja loppusinetin pelille teki Nuutti Ylitalo alivoimalla ajassa 49:35. Cowboys osoitti taas vahvuutensa, peli pelataan loppuunsaakka ja sitten katsotaan taululta lukemat.

Eemil Hannula pelasi maalissa taas loistavan pelin, torjuen 25 kertaa, YJK:n maalivahdille torjuntoja 23

Tilastot

7 - 5

YJK Ylivieska
3 - 24 - 3 -
2'MaaliYlikoski Jesse
2'MaalisyöttöSäily Niko
15'Jäähy: 2 minKeskisarja Moona
17'MaaliPajukoski Jesse
18'MaaliRautaoja Jesse
18'MaalisyöttöYlikoski Jesse
21'Jäähy: 2 minSäily Niko
25'MaaliYlitalo Nuutti
25'MaalisyöttöVisuri Jami
36'Jäähy: 2 minSäily Niko
36'MaaliVisuri Jami
36'MaalisyöttöYlitalo Nuutti
38'Jäähy: 2 minSäily Niko
41'Jäähy: 2 minSalo Tommi
47'MaaliRautaoja Jesse
47'MaalisyöttöKaarlela Eeli
49'Jäähy: 2 minKaarlela Eeli
49'MaaliYlitalo Nuutti