Nivala Uikko Areena

Cowboysille täydellinen viikonloppu,nyt kaatui Hermes

Täydellistä

Lauantaina kukistettiin YJK, tänään sunnuntaina Hermes.

Peli alkoi tasaisesti, ensimmäinen 10 minuutti pelailtiin päästäpäähän pelituntumaa hakien, molemmilla oli paikkoja,cowboysilla ehkä hieman enemmän. Ajassa 9:39 vasta Hermes mokke joutui antautumaan ensimmäisen kerran.Jami Visuri ja Nuutti Ylitalo siirsi länkkärit 1-0 johtoon. Ensimmäinen erä olisi voinut päättyä suurempiinkin lukemiin kuin 2-0,Hermeksen maalivahdille Weckström Casimir torjuin nimittäin 18 kertaa, kun vastaavasti Cowboys maalilla Eemil Hannula vain 5 kertaa. Cowboysin toisesta osumasta vastasi Kaarlelan Eeli Jaakolan Henryn esityöstä.

Toiseen erään pistettiin uutta vaihdetta silmään.Cowboys hallitsi ottelua mielinmäärin. Hermeksellakin oli muutama kunnon paikka mutta Eemil torjui loistavasti. Ajassa 26.10 Tutkapari Jesse Rautaoja ja Niko Säily siirsi 3-0 cowboysin johtoon. vajaan 10 minuutin päästä taas asialla Jesse Rautaoja,tähän maaliin esityön teki Jaakolan Henry ja Viitalan Vanessa. Cowboys johti jo 4-0.
5-0 osumasta vastasi Eeli Kaarlela Visurin Jamin syöttäessä. Hermes onnistui ajassa 45.42 ensimäisen kerran ohittamaan Eemilin jonka Eeli,Jami ja Nuutti kuittasi heti. 45.57 Cowboys 6-1. Hermes onnistui vielä kerran pelikellon näyttäessä tasan 49.

Näin näytöstyyliin Cowboys vei ottelu 6-2, Eemil Hannula Cowboys maalilla torjunnat 13 ja Hermeksen Casimir Weckström 39

Nyt on edessä maajoukkuetauko, Ensiviikonloppuna levätään ja seurataan Cowboys kasvatti Atte Ohtamaan otteita Leijonapaidassa.

Seuraava peli on 12.11, silloin otamme uusinnan Hermeksen kanssa Kokkolassa.

Tilastot

6 - 2

Hermes Kokkola
2 - 04 - 2 -
3'Jäähy: 2 minPajukoski Jesse
9'MaaliVisuri Jami
9'MaalisyöttöYlitalo Nuutti
14'Jäähy: 2 minKaarlela Eeli
22'MaaliKaarlela Eeli
22'MaalisyöttöJaakola Henry
26'MaaliRautaoja Jesse
26'MaalisyöttöSäily Niko
33'Jäähy: 2 minRautaoja Jesse
37'MaaliRautaoja Jesse
37'MaalisyöttöJaakola Henry
37'2. maalisyöttöViitala Vanessa
44'MaaliKaarlela Eeli
44'MaalisyöttöVisuri Jami
45'MaaliKaarlela Eeli
45'MaalisyöttöVisuri Jami
45'2. maalisyöttöYlitalo Nuutti