Cowboys Edustus, III- divisioona POHJOINEN

Liki, Liminka - Cowboys   6 - 5

Limingan jäähalli

Edustus jäi pisteittä

Lauantain peliin Liminkaan Cowboys ei saanut mukaan kaikkia pakkeja, mutta se ei vienyt iskukykyä pois vaan päinvastoin. Vastustajan tiedettiin ennalta olevan hyvin kiekkoa liikuttava ja nopeasti tekopaikkoja rakentava joukkue, johon oli vastattava viisikkopelillä. Vertasen tutkamatka viikko sitten Popula-Liki peliin oli olennaisessa osassa kun Vertanen laati pelisuunnitelman.

Ensimmäinen erä oli vihreiden päässä pelaamista, seurauksena Liki oli 10 minuutin pelin jälkeen 3-2 johdossa. Peli hieman tasoittui, mutta erän loppuun Liki maalasi vielä tilanteeksi 4-2 ylivoimalla Cowboysin ottaessa väärästä vaihdosta kaksi minuuttisen. Toisessa erässä vihreät painoi päälle, pakki-pakki syötöt alkoi napsua paremmin kohdalleen ja hyökkäyskuviot alkoi löytää tien kohti vastustajan maalia. Punaisilla ei tahtonut löytyä keinoa kiekonhallintaan vaikka pääsi muutamaan otteeseen laukomaan hanakasti kohti maalia. Mikko Myllylä löysi pelivirettä paremmin ja paremmin ottaen kiinni läpiajon ja pari onetimeria. Myllylä antautui ainoastaan kerran, mutta erän loppu oli vierasjoukkueen osoitus sisukkuudesta. Viimeisellä minuutilla Antti Eskola lämmitti vastustajan ottamaan kaksiminuuttisen poikittaisesta mailasta. Ylivoimaa kesti vain 14 sekuntia ja Janne Linna rusikoi maalilta kiekon häkkiin. Erää olijäljellä 39 sekuntia, mutta loistavan puolustuspelin pelanneet Ere Korkiakoski ja Joni Kinnunen syöttelivät Mika Saarimaan läpiajoon, kiekko ylämummoon ja kädet kattoon vain kolme sekuntia ennen erän loppua. Erätauolle tilanteessa 5-5.

Liminkalaiset eivät saaneet kolmannessa erässä juuri kiekkoa omista pois, mutta harmittavasti ajassa 53.03 vihreiden puolustusvirheestä punaiset pääsivät maalin edustalta nostamaan kiekon ohi Myllylän ja tilanteeksi 6-5. Liki sortui vielä kolmeen kaksiminuuttiseen, mutta kiekkoa ei maaliin saatu. Paikkoja oli sillä laukaukset Cowboysille viimeisessä erässä 16-3.

Ottelu oli hieno osoitus joukkueelta mahdollisuudesta ottaa pisteet keneltä vain. Kenties Liminka on juuri se hankalin paikka pelata ja se on nyt takana päin. Puolustukselta kuitenkin hienoa kehittymistä!!

Cowboystehoja Mikael Juola 2+1, Riki Korkiakoski 0+3, Antti Eskola 0+2

Maalivahtien torjunnat Cowboys Myllylä 37 Liki Nikkinen 27 / Heikkinen 16

Tilastot
Liki, Liminka

6 - 5

4 - 21 - 31 - 0
4'MaaliJuola Mikael
4'MaalisyöttöKorkiakoski Riki
4'2. maalisyöttöEskola Antti
8'MaaliTakalo Tuomas
8'MaalisyöttöKorkiakoski Riki
8'2. maalisyöttöJuola Mikael
18'Jäähy: 2 minKumpusalo Joni
20'Jäähy: 2 minEskola Antti
31'MaaliJuola Mikael
31'MaalisyöttöEskola Antti
32'Jäähy: 2 minPäivärinta Erik
39'MaaliLinna Janne
39'MaalisyöttöKorkiakoski Riki
39'MaaliSaarimaa Mika
39'MaalisyöttöKorkiakoski Ere
39'2. maalisyöttöKinnunen Joni