F2-10 turnaus Ylivieskassa
Julkaistu: 22.09.2018 00.00

F2-junnut matkasivat 22.9.2018 aamun sarastaessa Ylivieskaan kauden ensimmäiseen turnaukseen. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui kova vastustaja, kotijoukkue YJK musta. Ottelu oli tasaväkinen, mutta YJK:n loppurutistus oli karvan verran parempi. Ottelu päättyi YJK:n voittoon lukemin 5 - 3.

Toisessa ottelussa Cowboysien F2-junnut saivat vastaansa Limingan Kiekon punaisen joukkueen. LiKi aloitti vahvasti avaten maalitilinsä 45 sekunnin kohdalla. Cowboys ei tästä lannistunut. Cowboysien ensimmäinen maali syntyi ajassa 3:51. Tämä oli vasta alkua. Ottelun puolessa välissä Cowboysien johto oli kasvanut jo lukemiin 4 - 1. LiKi kavensi ottelun jälkimmäisellä puoliskolla muutaman maalin verran, mutta Cowboys säilytti johtoasemansa ja vei ottelun nimiinsä lukemin 6 - 3.

Kolmas ottelu oli äärimmäisen jännittävä. Kokkolasta Ylivieskaan matkannut Hermes punainen aloitti ottelun vahvasti. Kuuden minuutin kohdalla Hermes johti lukemin 1 - 5. Peli ei kuitenkaan ollut menetetty. Cowboys pisti vaihteen silmään ja kiri seuraavien kymmenen minuutin aikana tasalukemiin 5 - 5. Tämän jälkeen joukkueet kävivät vuoroin vieraissa. Ottelun voittomaali syntyi ajassa 23:07 - Cowboys voitti ottelun tasaväkisen taistelun jälkeen lukemin 8 - 7.

Sijoituspeleissä Cowboysien F2-junnut pelasivat vahvan alkusarjan jälkeen sijoista 3 ja 4. Vastustajakseen Cowboys sai Limingan Kiekon valkoisen joukkueen. LiKi aloitti vahvasti ja teki ensimmäisen maalinsa tasan kahden minuutin kohdalla. Tämän jälkeen ottelu jatkui tasaisena kummankin joukkueen tehdessä maaleja vuorotellen. Lopussa LiKi oli hitusen verran parempi tehden voittomaalinsa ajassa 18:40. Cowboysien loppukiri ei aivan riittänyt ja LiKi vei kolmannen sijan Liminkaan lukemin 3 - 4.

F2-junnujen neljäs sija Ylivieskan turnauksessa oli mahtava saavutus. Onnea kaikille joukkueen jäsenille!