Kohti uutta kautta
Julkaistu: 15.06.2018 00.00

Kohti uutta kautta

Vaikka onkin vasta kesäkuu niin uusi kausi on jo ovella.

Toukokuun pidemme hieman "lomaa" jääkiekosta mutta kesäkuun alusta on harjoiteltu kaksi kertaa viikossa ammattikoulun salissa ja jäähallin ympäristössä. Jäälle todennäköisesti päästää elokuun puolivälissä,jos vanhat merkit paikkaansa pitää. Kausi aloitetaan perinteisesti vierasturnauksella, tälläkertaa suuntaamme kohti Mikkeliä Saimaa Trophy 2018 Summer Edition. Turnauksessa päästään pelaamaan taas ihan uusia joukkueita vastaan. Jukurit Mikkeli , EVU Vantaa , Viikingit Helsinki , Haki Lohja/Vihti. Mukana myös Jyki Jyväskylä ja SapKo Savonlinna, heitä vastaan on jo ennenminkin pelattu.

Cowboys -05 ryhmä on pitänyt yhtä nyt 7 vuotta, 8 kausi ryhmällä edessä, porukka on pysynyt näiden vuosien varrella hyvin kasassa, pelaajia muutama on tullut lisää ja muutama on lopettanut/vaihtanut seuraa mutta runko on sama.

Tulevan kauden sarjataso on AA, alkusarjan vastustajista ei ole vielä tullut tarkkaa tietoa mutta toivottavasti "reviirimme" hieman laajenee edelliskausilta jotka on pelattu aikalailla naapureiden kesken. Toki naapureiden ikäluokkajoukkueita on tippunut matkasta pois vuosienvarrella pelaajapulan takia pois niin pakko sitä on kauemmas päästä.

Nivala Cowboys -05 toivottaa kaikille oikein hyvää kesää ja ensiviikonloppuna olevaa keskikesän juhlaa, Juhannusta!!! Tervetuloa syksyllä seuraamaan Uikko Areenalle taas tiukkoja pelejä!!!

MR.

Seuran uusimmat

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA