Cowboys'in kausi on käynnistynyt
Julkaistu: 08.08.2018 00.00

Cowboys'in kausi on käynnistynyt

Nivala Cowboys'in joukkueiden kausi on käynnistynyt.

Kausi alkoi pari viikkoa normaalia aijemmin, yleensä jäälle on päästy vasta elokuun puolenvälin paikkeilla,tälle vuotta jäät saatiin heti elokuun alkuun. Normaalia aijempien jäiden tulo johtuu siitä että hallimme suljetaan maaliskuun alussa huoltorakennusremontin takia.
Cowboys joukkeita on tänäkin vuonna lähes kaikissa ikäluokissa, vuonna 2002 syntyneiden joukkue jäi tänävuonna pois,johtuen osakseen siitä että viimekausi oli tämän ikäluokan pojilla todella hyvä ja "isot" liiga seurat veivät pelaajiamme isoimpiin piireihin. Ikä luokka pieneni niin roimasti että jäljelle jääneet pelaajat siirtyivät 2001 syntyneiden mukaan eli B-junnuihin. Nuoremmasta päästä taas puuttuu 2008 syntyneiden virallinen E2 joukkue. Toki 2008 syntyneita pelaajiä on seurassamme, he pelaavat joko F1-09 tai E1-07 joukkueen mukana. Harmiksemme myös pitkään Cowboysissa ollut NiceHockey joukkue jäi tälle kautta "syntymättä" pelaajapulan takia.

Miesten edustusjoukkue jatkaa II-Divarissa pelejään. Edustus pelaa myös tällekautta viimevuonna uudelleen aloitetussa Suomen Cup sarjassa. Ensimmäinen Suomen Cup peli on jo 24.8 Nivalassa Malax IF Icehockeytä vastaan.

Suosittu Leijona Kiekkokoulu on tänäkin vuonna,Kiekkokoulu alkaa lokakuussa. Tästä ilmoitellaan tarkemmin vielä.
Samoin Cowboys pelikerho alkaa myös syyskuun alussa,vetäjänä toimii edelleen Ari Ohtamaa.

Joukkueisiin mahtuu pelaajia mukaan eli jos olet kiinnostunut harrastamaan jääkiekkoa niin ota rohkeasti yhteyttä ikäluokkasi joukkueenjohtajaan tai junioripäällikkö Esa Boreniin. Yhteistiedot löydän nettisivuiltamme.

Tervetuloa Uikko Areenaan seuramaan VIHREÄÄ VIIHDETTÄ.

MR.

Seuran uusimmat

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA