Jokilaaksot-Raahe Ylialuekartoitus Ylivieskassa 16.12.2017
Julkaistu: 18.12.2017 00.00

Jokilaaksot-Raahe Ylialuekartoitus Ylivieskassa 16.12.2017

Viime lauantaina oli Kalajokilaakso-Areenalla Ylivieskassa kuhinaa. Halliin oli kokoontunut vuonna 2005 syntyneitä pelaajia Jokilaakson alueelta. Mukana oli kaikenkaikkiaan 52 pelaajaa.
Cowboysistä mukana oli 14 pelaajaa, 12 kenttäpelaaja ja 2 maalivahtia. Päivänaikana kaikki pääsivät pelaamaan kaksi peliä.
Ideahan tälläisessa kartoitustapahtumassa on että eri paikkakuntien samanikäisistä pelaajista rakennetaan joukkueita jossa jokainen pääsee näyttämään taitojaan, henkilökohtaisia sekä miten pelaa joukkeen eteen vaikka rinnalla ei viiletäkkään se tuttu kaveri jonka kanssa on pelannut jo monta vuotta. Tutustutaan naapurikylän pelaajiin joita vastaan on pelattu monesti,nyt pelataankin rinnakkain uutena joukkueena.
Pelaajien tarkkailusta vastasi alueen valmentajat ja valmennuspäällikkö.
Päivän pelien jälkeen tarkkailijat pitivät palaverin ja ynnäsivät yhteen pelaajille antamansa plussat ja miinukset. Neljästä joukkueesta päivän jälkeen tehtiin kaksi joukkuetta, AAA-tason ja AA-tason joukkue. 35 pelaajaa siis jatkaa eteenpäin.
Cowboysista valittiin jatkoon yhteensä 12 pelaajaa,molemmat maalivahdit ja 10 kenttäpelaajaa, heistä 4 kenttäpelaajaa meni alustavasti AAA-tasolle sekä molemmat maalivahdit ja 6 kenttäpelaajaa AA-tasolle. AA-tason joukkueesta voi vielä nousta AAA joukkueeseen ja vastaavasti toisinpäin, AAA-tasosta voi "tippua" AA-tasoon.
Tarkoitus näille joukkueille on järjestää yhteinen tapahtuma vielä ja käydä toisella alueella pelaamassa pienimuotoinen pelitälli vastaavasti kasattuja joukkueita vastaan.

Seuran uusimmat

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA