18
MAA
14.30
C1-02, C-Mestis

Cowboys C - SaPKo  2 - 6

Nivala

Mestis päätökseen

Cowboys päätti C-nuorten Mestiksen ottelulla Savonlinnan SaPKoa vastaan. Ottelussa oli panoksena lohkon kakkospaikka ja Mestiksen lopputurnauspaikka. SaPKo oli ottelussa terävämpi ja otti 2-6 voiton ja lopputurnauspaikan. Cowboys ei saanut päätösotteluun tuttua rytmiä missään vaiheessa ja vastustaja otti ansaitun voiton.

Cowboysin C-junnujen värikäs ja ikimuistoinen Mestismatka siis päättyi ja lopputuloksena kuudes sija yhteensä 16 joukkueen valtakunnallisessa Mestiksessä. Se on hieno ja kunnioitettava saavutus pikkukylän pojilta. Cowboys on ikäluokassaan valtakunnan top 20 tienoilla ja edelle jäävät pääosin vain liigajoukkueet. Pojat voivat olla ylpeitä suorituksistaan.

Matka on ollut pitkä alkaen G-junioreista vuosien takaa. Jäällä leikkivistä pikkupojista on kasvanut määrätietoisia nuoria miehiä kilpaurheilun pariin. Tavoitteita on vuosien varrella asetettu ja osa on saavutettu ja osa ei. Mutta tärkeintä on ollut se matka, jonka nämä nuoret hienot kiekkoilijat ovat saaneet tehdä yhdessä ja kasvaa joukkueena ja yksilöinä. Mukaan on aina tarvittu taitavat ja sitoutuneet valmentajat ja joukkueen taustahenkilöt. On tarvittu innostunut joukko vanhempia kannustamaan, kuskaamaan ja kustantamaan. Ja se joukko on Nivalasta ja lähikunnista aina löytynyt Cowboys joukkueen taakse.

Parasta on ollut nähdä joukkueen ja yksilöiden kehittyminen ja huima kehityskaari. Sitä kautta on tullut myös menestys, jota tämä Cowboysin 2002 syntynyt ikäluokka on vuosien varrella niittänyt. Joukkueen mukana toimineena ja joukkueen elämää hengittäneenä vaikeinta ei ole ollut kokea karvaita urheilun tappiohetkiä. Vaikeinta on ollut nähdä vierestä yksittäisten pelaajien vaikeat loukkaantumiset. Pitää kädestä kiinni kivusta huutavaa nuorta miestä yrittäen samalla kertoa lohduttavia sanoja. Että kaikki kyllä järjestyy ja kohta helpottaa…tietämättä itsekkään yhtään mitä tuleman pitää. Ne hetket ovat olleet vaikeimpia.

Mutta matka jatkuu ja kiekko liukuu jäällä jatkossakin. Tämä joukkue harjoittelee vielä lähiviikot ja varmasti pelaa harjoituspelejäkin. Ensi kauden kuviot selviävät aikanaan. Osa näistä pojista löytänee tulevan seuran suuremmista parrasvaloista ja osa jatkaa Nivalassa. Tsemppiä ja menestystä kaikille. Pitäkää aina mielessänne taistelutahto ja sitkeys, jonka olette Cowboysin vihreässä nutussa oppineet, sillä pääsee pitkälle.

Cowboys C-joukkue kiittää lämpimästi kaikkia tukijoitaan ja taustavoimia. Yhdessä olemme pystyneet rakentamaan paljon - pikkukylän ihmeen!

Ilkka Peltola

Tilastot

2 - 6

SaPKo
0 - 12 - 40 - 1
16'Jäähy: 2 minOja Johannes
27'MaaliVilppola Miska
27'MaalisyöttöHarjula Perttu
30'MaaliAhola Wiljami
30'MaalisyöttöPeltola Joona
30'2. maalisyöttöHuovila Roni
32'Jäähy: 10 minKiiskilä Niklas
35'Jäähy: 2 minAarrevaara Anton
49'Jäähy: 2 minKiiskilä Niklas
49'Jäähy: 20 minKiiskilä Niklas
52'Jäähy: 2 minPirinen Elmeri
59'Jäähy: 2 minHirvi Miika
59'Jäähy: 2 minKiiskilä Arttu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA