C1-02, C-Mestis

Cowboys C - Hurtat  6 - 2

Nivala

Pisteet kotiin Hurtilta

Cowboys C-junnut nappasivat Mestiksessä rutiininomaisen kotivoiton Lieksan Hurtista maalein 6-2. Ottelu ei tarjonnut sen suurempaa kiekkospektaakkelia, mutta tärkeintä olikin pisteet kotiin ja energiaa jalkoihin vielä huomiseen vieraspeliin Rovaniemellä.

Avauserässä Cowboys sai pelata runsaasti ylivoimaa ja käytti paikat hyväkseen. Erän puoliväliin mennessä härkälauma oli jo 3-0 johdossa. Maalintekijöinä Jere Vähäsalo, Arttu Kiiskilä ja Miska Vilppola. Myös Hurtat pääsivät yrittämään ylivoimaa, mutta Cowboys maalissa Joni Hietala oli varma ja napsi kiekot kiinni. Erätauolle 3-0 lukemissa.

Toinen erä tarjoili molemmille joukkueille pari ylivoimaa, mutta kuviot eivät tuottaneet tulosta. Erän ainoasta osumasta vastasi Cowboys Wiljami Aholan kihauksella. Toiselle erätauolle kotijohdossa 4-0.

Kolmannessa erässä peli oli selvä ja Hurttien rooli oli ottaa lähinnä jäähyjä. Aatu Hakala osui ylivoimalla ja erän loppuvaiheessa Wiljami Ahola sivalsi päivän toisen osumansa ja tilanteeksi 6-0. Pelin lopussa Hurtat pääsi kaunistelemaan loppulukemiksi 6-2.

Tärkeät pisteet tulivat tänään ilman ylimääräisiä tyylipisteitä, mutta pääasia että lisäloukkaantumisia ei tullut ja huomenna päästään iskemään RoKin kimppuun liukkaalla jalalla.

Maalivahtien torjunnat Cowboys Joni Hietala 28 ja Hurttien Teemu Säppi 43.

Ilkka Peltola

Tilastot

6 - 2

Hurtat
3 - 01 - 02 - 2
4'MaaliVähäsalo Jere
4'MaalisyöttöVilppola Miska
5'Jäähy: 2 minPirinen Elmeri
7'MaaliKiiskilä Arttu
7'MaalisyöttöAarrevaara Anton
7'2. maalisyöttöOja Johannes
10'MaaliVilppola Miska
10'MaalisyöttöVähäsalo Jere
10'2. maalisyöttöHarjula Perttu
15'Jäähy: 2 minVähäsalo Jere
21'Jäähy: 2 minKiiskilä Arttu
27'Jäähy: 2 minVähäsalo Jere
31'MaaliAhola Wiljami
31'MaalisyöttöHarjula Perttu
31'2. maalisyöttöKiiskilä Arttu
53'MaaliHakala Aatu
53'MaalisyöttöVilppola Miska
53'2. maalisyöttöHarjula Perttu
56'MaaliAhola Wiljami
56'MaalisyöttöAarrevaara Anton
56'2. maalisyöttöVilppola Miska
57'Jäähy: 2 minKiiskilä Arttu