16
HEL
18.30
Cowboys Edustus, II DIVISIOONA POHJOINEN

YJK - Cowboys   4 - 2

Ylivieska

Cowpunkin cowboyt ja runkosarjan viimeinen ottelu

Cowpunkin cowboyt ja runkosarjan viimeinen ottelu.

Länkkäri vankkurit suuntaavat perjantaina Ylivieskaan Kalajokilaakso areenalle Ylivieskan Jääkarhut Edustusjoukkue vieraaksi, viimeiseen runkosarjaotteluunsa. Tulevassa ottelussa on varmasti paikallisderbyn kipinää, mutta myöskin suurta urheilujuhlan tuntua on luvassa, sillä Ylivieskan jääkarhut täyttää 20-vuotta, cowboys onnittelee koko karhupoppoota!

Joukkueet ovat kohdannet kauden mittaan jo kolmeen otteeseen joista otteluvoitot ovat ylivieskalaisten hyväksi 2-1.Tuleva ottelu on erittäin merkityksellinen, sillä vielä playoff-paikka ei ole vielä täysin ratkennut.

Texasin miehistöllä nyt 23 pelattua ottelua ja 27 pistettä.

Runkosarjassa pudotuspelirajan alapuolella viimeisellä paikalla lymyilee RoKi Rebels 22 pelatulla ottelulla ja 22 pisteellä, jäljellä siis kaksi ottelua joiden myötä mahdollisuus nousta 28 pisteeseen. Kuudennella sijalla playoff-rajan yläpuolella vuorostaan YJK 23 pelatulla ottelulla ja 26 pisteellä.
Tämä tarkoittaa, sitä että jos perjantain YJK pelistä irtoaa edes yksikin piste, niin cowboys jatkaa varmasti pudotuspeleihin ainakin RoKia paremman maalieron turvin. Sijoittuminen viidenneksi tai kuudenneksi ratkaisee myöskin playoffien taisteluparin, joten kahdella pisteellä cowboysilla mahdollisuus varmistaa itselleen viides sija.

Perjantain ottelu tuo myös mahdollisesti tullessaan tilastollisia meriittipaaluja. Hyökkääjä Mika Saarimaalla tulee 100 pelattua runkosarjanottelua täyteen II-divisioonassa sekä tehopisteidein valossa hyökkäjää Ville Peltomaalla mahdollisuudet II-divisioonan sadanteen tehopisteeseensä.

Varatkaapas siis kellosta aikaa perjantaille klo 18.30 eteenpäin, sillä Ylivieskassa nähdään todellinen paikalliskamppailujen kiekkotrilleri jota ei voi olla näkemättä!

Ylivieskan jääkarhut tarjoaa myös täytekakkukahvit 200:lle sadalle ensimmäiselle pääsylipun lunastaneelle sekä paikan päällä myöskin tuotepalkintoarvontaa, joten ei muuta ku zetorin nokat kohti Ylivieskaa sankoin joukoin ja hyvissä ajoin!

Liput ylivieskassa: Aikuiset 7€, lapset 4€, perhelippu 2.aik+ 2 lasta 20€, lipunmyynti alkaa 17.00

Cowpunkin cowboyt tarvitsee teitä, joten Be There!

#NivalaCowboys
#Rautaliiga
#YJKCow
#Vihreetäviihdettä

Tilastot
YJK

4 - 2

0 - 02 - 12 - 1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA