2
HEL
18.30
Cowboys Edustus, II DIVISIOONA POHJOINEN

Cowboys - YJK  5 - 9

Uikko Areena

Luvassa tulikuuma paikalliskamppailu

Huomenna perjantaina tarjolla tulikuuma paikalliskamppailu Uikko Areenalla! Länkkäreiden vieraaksi saapuu rakkaan naapuripitäjämme oma ylpeys Ylivieskan Jääkarhut.

Cowboys kokoonpanossa on ollut pientä sairastelun ja loukkaantumisen sumaa, mutta lopulliset kokoonpanot selviävät huomenna.

Joukkueet ovat kohdanneet kaudella jo kahteen otteeseen, joista molemmilla plakkarissa yhdet voitot. Cowboysilla tällä hetkellä pelattuna 20 ottelua, joista kertynyt 24 pistettä ja joka oikeuttaa 5. sijaan, kun taas YJK:lla 18 ottelua ja 18 pistettä, oikeuttaen sarjan jumbosijaan. Molemmilla joukkueet ovat selvästi parantaneet otteitaan pelillisesti viimeisten otteluiden aikana, sillä päänahkoja on kertynyt LiKiltä, Raahe Kiekolta sekä Tornion IHC:ltä. Cowboysilla sarjassa on jäljellä enää neljä ottelua ja YJK:lla kuusi ottelua, joista vierasotteluita peräti 4 kappaletta.

Joukkueet kohtaavat siis huomenna ja neljännen kerran tälle kautta helmikuun 16 päivä. Keskinäisten otteluiden merkitys on todella suuri, playoff-paikkaa silmällä pitäen.

Tilastoja on toki turha mietiskellä, sillä jokatapauksessa huomenna on laitetettava lötöä pussiin!

Otappa kaverisi mukaan ja tuu Uikko Areenalle, niin näytetään ylivieskalaisille mitä on cowboykulttuuri Suomen Texasissa!


Otteluisäntänä Liikuntakeskus Uikko, Kiekko tippuu jäähän 18.30!

Tilastot

5 - 9

YJK
1 - 22 - 62 - 1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA