23
HUH
17.30
E1-05, Jyki Kevätturnaus 2017 Lohko B

Tappara Ketterät - Cowboys E1   1 - 4

Buugi Areena 1 Jyväskylä

Cowboys E1 päätti kautensa voittoon.

Nivala Cowboys E1 vietti mukavan viikonlopun Keski-Suomen kauniissa maisemissa. Sunnuntaina oli kauden päätösturnaus Jyväskylässä uudenkarheassa Buugi-areenassa.


Vaikka pelit olivat vasta sunnuntaina, joukkue lähti matkaan jo lauantaiaamusta. Päivällä väki kävi hieman kylillä shoppailemassa ja tutustumassa mm. italialaisiin autoihin. Yhteisen ruokailun jälkeen suuntaisimme hotellille ja klo 18 oli edessä lasersota Megazonessa. Lasersota oli hieno ja mukava kokemus niin aikuisille kuin junnuille. Hikistä oli homma, kaikilla oli päät märkänä tunnin ”sotimisen” jälkeen.
Illalla vielä porukka kävi rentoutumassa kylpylässä ja sitten yöpuulle.

Sunnuntaiaamu koitti upeassa auringonpaisteessa, hotelliaamiainen maittoi kaikille ja eikun suunta Buugiin ja päivän koitoksiin.
Ensimmäisena kohtasimme Turun Kisa-Veikot, kisurit, Ottelu oli meille hankala. Jotenkin tuntuu, että porukallla on jo ”perinne” hävitä turnauksessa aamun ottelu. Kisurit olivat paremmalla liikkeellä liikenteessä kuin me ja nappasivat 1-6 voiton meistä.

Pieni hengähdys pukukopissa ja heti perään seuraava ottelu. Vastassa oransseihin housuihin pukeutuva Tampereen ylpeys Tappara (ketterät). Tamperelaiset eivät vain kovin ketteriä olleet ja Länkkärit hallitsivat ottelua ihan miten tahtoivat. Tapparalle ei annettu mahdollisuutta. Cowboys vei ottelun jopa ehkä murskalukemin 8-1. Aamun kaksi koitosta oli kamppailtu, kolmen tunnin tauko edessä ja tässä välissä kävimme ruokailemassa maittavaa pottupuuroa ja lihapullia.

Alkusarjan kolmas ja viimeinen ottelu klo 14.30 ja vastassa otteluisäntä JyKi (Jyvässeudun Kiekko). JyKiläiset eivät vaan antaneet meille mahdollisuutta ja jättivät länkkärit nollille tehden itse neljä osumaa. Tämä tappio tarkoitti sitä että pysti tältä reissulta saatiin unohtaa.

Nyt pelattiin enää kunniasta ja loppupelit selvitettiinkin kunnialla ja otettiin paras sijoitus mikä oli tarjolla.

Jatkosarjassa ja sijoitusottelussa pelattiin vain manselaisia vastaan. Jatksarjassa vastaan saimme Tampereen KooVee:n. KooVeen pojille ei annettu mahdollisuutta päästä edes kunnolla länkkärimaalille asti ja nappasimme hienon 6-1 voiton. Näin edessä oli ottelu viidennestä sijasta ja vastassa uudelleen Tapparan Ketterät.

Sijoitusottelussa ketterät oli kyllä ketterempiä kuin alkusarjan ottelussa, mutta eivät tarpeeksi. Cowboys vei ottelun nimiinsä 4-1 ja samalla turnauksen viidennen sijan.

Vaikka turnauksen sijoitus jäi hieman harmittamaan, niin reissu oli kokonaisuudessa mukana ja antoisa. Saimme pelata uusi tuttavuuksia vastaan, kun muuten koko sarjakausi meni lähes samoja joukkueita vastaan pelatessa.

Cowboys E1 joukkeessa turnauksessa pelasivat:

Maalivahdit Eemil Hannula ja Mikke Mämmi.
Kenttäpelaajat: Eeli Kaarlela, Jesse Pajukoski, Oliver Ylikoski, Vanessa Viitala, Niko Säily, Tommi Laakkonen, Hannes Tienvieri, Tommi Salo, Jesse Jylhä-Ollila, Jami Visuri, Jesse Rautaoja, Nuutti Ylitalo ja Jesse Ylikoski.

Joukkuetta luotsasi vastuuvalmentaja Arto Hänninen ja valmentaja Jussi Hannula, Huoltopuolella hääri Juha Salo ja Jorma Laakkonen sekä joukkueen asioita pyöritti Markku Rautaoja.

Cowboys E1-05 pelaajat kiittää kaudesta ensimmäisenä vanhempiaan. Teidän panoksenne on korvaamaton. Pelaajat kiittää myös kauden aikana meitä tukeneita yrityksiä ja faneja.

Pariviikkoa on vielä jääharjoituksia ja sitten suunnataan kesälajien pariin ja unohdetaan kiekko hetkeksi.

Tervetuloa myös ensikaudella seuraamaan laadukasta junnukiekkoa.

Turnauksen loppusijoitukset:

1. JyKi ,Jyvässuedun Kiekko,Jyväskylä
2.Tappara Terävä,Tampere
3.Turun Kisa-Veikot,Turku
4.Lapuan Virkiä,Lapua
5.Nivala Cowboys,Nivala
6.Tappara Ketterä,Tampere
7.KooVee, Tampere
8.SukiKa Oilers, Suonenjoki

-Markku Rautaoja-



Tilastot
Tappara Ketterät

1 - 4

1 - 20 - 2 -
4'MaaliYlikoski Oliver
5'MaaliTienvieri Hannes
8'Jäähy: 2 minTienvieri Hannes
20'MaaliYlikoski Jesse
29'MaaliYlitalo Nuutti
29'MaalisyöttöRautaoja Jesse

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA