E1-05, E1-AA Jatkosarja,Lohko 7c

Cowboys E1 - HaU Huskit  13 - 2

Uikko Areena

Kiitos, Huskit -05 kovista kamppailuista!

Cowboysin toiseksi viimeinen sarjapeli pelattu, Voitto tuli tälläkertaa selvin numeroin. Huskeille tämä oli viimeinen sarjapeli tälle kautta ja samalla kyseilelle ryhmälle myös viimeinen peli. Kiitos tästä ja menneistä kausista. Monet ottelut on pelattu aina G-junnuista tähän päivään asti, voittoja ja tappiota mahtuu molemmille. Nivala Cowboys-05 kiittää ja kumartaa.

Ja se itse raportti ottelusta:

Iloinen ja tehokas kotinäytös

Cowboys E1 lähti viimeiseen kotiotteluun erityisen valmistautuneena ja latautuneena. Vastassa oli nimittäin kovaksi 'paikallisvastustajaksi' todettu HaU Huskit. Hiihtoloman jälkeen peli on ollut tukkoista ja kahdesta viime pelistä voitot on kairattu kovalla tahdolla.

Torstain treenit näytti suuntaa ottelulle. Peliin oli tullut ilmavuutta ja syötöt napsahtelivat vauhtiin. Pakit avasivat mallikkaasti eikä sorruttu hätäiseen roiskintaan. Hyökkäyspäähän muistettiin (muistutettiin!) antaa tukea kulmissa kiekolliselle, mikä tuotti tukuttain maalipaikkoja.

Maalinteon aloitti parivaljakko Jesse Rautaoja-Nuutti Ylitalo iskemällä länkkäreille alkutahdit kahdella osumallaan. Tästä jatkoi kolmikko Tommi 'Jones' Laakkonen-Eeli Kaarlela-Jami Visuri, jotka sahasivat syöttöpelillään vastustajan puolustuksen nakkarille tuon tuosta. Mutta tärkeintä oli, että pelaamista ei lopetettu edes selkeässä johtoasemassa. Ja joukkueesta löytyi leveyttä. Kolmesta hyökkäysketjusta kahdeksan pelaajaa kirjautti nimensä maalisarakkeeseen.

Myös puolustajat olivat elementissään. Huskien vaaralliset hyökkääjät saatiin kuriin menemällä tiukasti iholle. Hyökkäyssinisellä tehtiin oikeita valintoja sisäänajoissa. Jämäkän koko viisikon puolustuspeliin kruunasi maalivahti Eemil Hannula, jonka virheetön peli piti Huskit kahdessa maalissa. Parantamisen varaa jäi hyökkääjien takakarvaukseen. Tosin lauantaina hyökkääjien ja puolustajien väli ei venynyt liian pitkäksi.

Sarjan viimeinen kotiottelu päättyi lopulta 13-2 (6-1, 7-1). Sarja päättyy Kokkolassa parin viikon kuluttua, jonka jälkeen vieraillaan Jyväskylän turnauksessa hakemassa eksoottisempia vastustajia ja pitämässä yhdessä hauskaa.

Tilastot

13 - 2

HaU Huskit
6 - 17 - 1 -
3'MaaliRautaoja Jesse
3'MaalisyöttöYlitalo Nuutti
9'MaaliYlitalo Nuutti
9'MaalisyöttöRautaoja Jesse
11'Jäähy: 2 minVisuri Jami
13'MaaliLaakkonen Tommi
13'MaalisyöttöKaarlela Eeli
13'2. maalisyöttöVisuri Jami
17'MaaliVisuri Jami
19'MaaliParttimaa Miska
19'MaalisyöttöSalo Tommi
20'MaaliLaakkonen Tommi
20'MaalisyöttöVisuri Jami
26'MaaliRautaoja Jesse
26'MaalisyöttöVisuri Jami
26'2. maalisyöttöYlitalo Nuutti
26'Jäähy: 2 minKaarlela Eeli
32'MaaliYlitalo Nuutti
37'MaaliSäily Niko
37'MaalisyöttöViitala Vanessa
40'MaaliKaarlela Eeli
40'MaalisyöttöVisuri Jami
40'2. maalisyöttöLaakkonen Tommi
43'MaaliViitala Vanessa
43'MaalisyöttöSiironen Jonne
44'MaaliYlitalo Nuutti
44'MaalisyöttöParttimaa Miska
44'Jäähy: 2 minYlitalo Nuutti