D2-04, D2 jatkosarja AA, lohko 7A

Cowboys D2 - Kiilat  4 - 5

Nivalan jäähalli

Niin lähellä mutta niin kaukana... Cowboys - Kiilat 4-5

Ensimmäinen erä lupaili jo paljon, maalihanat aukaistiin jo ajassa 1.34. Henry Jaakola antoi syötön ja Aaron Hintta viimeisteli mustan maalin perille saakka. Ensimmäinen erä meiltä oli todella hyvää kiekkoa, syöttöpeli toimi ja peli pyöri pääosin vastustajan kenttäpäädyssä. Vastustajan maalivahti oli vireessä torjuen ensimmäisessä erässä jo 34 kertaa, joten ensimmäiselle erätauolle päästiin 1-0 lukemissa meille.

Toisen erän alussa vastustaja tasoitti tilanteeksi 1-1 muutaman peliminuutin jälkeen. Tämän jälkeen saatiin uudestaan hienosti kaulaa vastustajaan kun Aaron Hintta tekaisi kaksi maalia ja tälle kaudelle ensimmäisen hattutemppunsa!! Tilanne siis 3-1. Sysimusta seuraava 4 minuuttia muutti pelin suunnan täysin. Vastustaja teki neljä maalia, mekin onnistuttiin kertaalleen, mutta niin vain Kiilat pusersi edelle lopussa. Peliajan päättyessä taululla lukemat 4-5 ja pisteet matkasivat Haapajärvelle. Cowboys maalilla Veeti Ahola torjui yhteensä 30 kertaa. Cowboysin parhaana palkittiin Aaron Hintta. Ensimmäisen erän draivi kun saadaan kestämään sen 50 minuuttia, niin hyvä tulee! Tsemppiä Cowboys D2!!

Tilastot

4 - 5

Kiilat
1 - 03 - 5 -
1'MaaliHintta Aaron
1'MaalisyöttöJaakola Henry
30'MaaliHintta Aaron
30'MaalisyöttöJaakola Henry
34'MaaliHintta Aaron
34'MaaliJaakola Henry
34'MaalisyöttöTölli Matti
34'MaalisyöttöSaaranen Aleksi