D2-04, D2 jatkosarja AA, lohko 7A

Cowboys D2 - JHT S  10 - 4

Nivalan jäähalli

Kausi lähti liikkeelle voitokkaasti, Cowboys D2 - JHT S 10-4

Syksyn sarjakausi polkaistiin liikkeelle kotihallissa Kalajoen JHT:tä vastaan. Cowboys aloittikin pelin vauhdikkaasti ja ensimmäiseen kolmeen minuuttiin tehtailtiin kolme maalia vastustajan verkkoon. Ensimmäinen erä mentiin hyvällä jalalla ja asenteella, erätauolle päästiin turvallisen tuntuisella 7-0 johdolla. Mutta kuten tiedetään, peli kestää sen 50 minuuttia ja kaksi täyttä erää. Vastustaja punoi erätauolla juoniaan uusiksi ja pääsi peliin sisälle, toisessa erässä kahdeksan ensimmäistä peliminuuttia ja tilanne 7-4. Onneksi tuo sekava vaihe pelissä ei tuonut kaveria tuon lähemmäksi ja omasta pelistä saatiin kiinni hetken sekavan vaiheen jälkeen. Peliajan päätyttyä taululla komeili 10-4 lukemat, hyvä Cowboys!!! Maalilla Veeti Ahola torjui yhteensä 50 kertaa ja joukkueesta palkittiin parhaana Joona Löytynoja. Ensi vkl pelit jatkuvat Oulaisissa...

Tilastot

10 - 4

JHT S
7 - 03 - 4 -
1'MaaliOja Eetu
1'MaalisyöttöYlitalo Nuutti
1'MaaliJaakola Henry
1'MaalisyöttöBoren Joona
2'MaaliLöytynoja Joona
2'MaalisyöttöMielonen Roni
6'MaaliLöytynoja Joona
6'MaalisyöttöAlatalo Matias
10'MaaliMielonen Roni
10'MaalisyöttöAlatalo Matias
10'2. maalisyöttöLöytynoja Joona
11'Jäähy: 2 minSarja Tomi
15'Jäähy: 2 minSaaranen Aleksi
19'MaaliMielonen Roni
19'MaalisyöttöAlatalo Matias
21'MaaliLöytynoja Joona
21'MaalisyöttöMielonen Roni
24'Jäähy: 2 minTölli Matti
37'MaaliLöytynoja Joona
37'MaalisyöttöMielonen Roni
40'MaaliMielonen Roni
40'MaalisyöttöLöytynoja Joona
40'2. maalisyöttöSarja Tomi
44'Jäähy: 2 minMielonen Roni
47'MaaliMielonen Roni
47'MaalisyöttöLöytynoja Joona
47'2. maalisyöttöAlatalo Matias