D2-04, Harjoituspeli

Cowboys D2 - Oulaisten Cobrat  7 - 5

Nivalan jäähalli

Harjoituspeli Cowboys - Jääkobrat Oulainen

Viimeinen harjoituspeli käytiin kotihallissa Oulaisten Jääkobria vastaan. Otteluun lähdettiin pirteästi ja joukkueesta huokui mukava tekemisen meininki. Ensimmäinen erä päättyi Cowboysille 5-2 ja Veeti torjui maalilla 15 kertaa. Toisessa erässä Jääkobrat jatkoi hyvää liikettään ja laittoikin lopussa meidän puolustuspelimme tiukille. Toinen erä menikin Jääkobrille 3-2 ja Veeti venyi 16 torjuntaan maalilla. Ensimmäisen erän etumatka kuitenkin riitti ja lopputuloksena hieno 7-5 voitto Cowboysille!! Hienosti pelannut Nuutti Ylitalo pokkasi pelissä palkinnon! Ensi viikonloppuna starttaavaan kauteen lähdetään hyvin eväin, tiukat harjoituspelit antoivat hyvää pohjaa tulevalle kaudelle. Go Cowboys D2 :)

Tilastot

7 - 5

Oulaisten Cobrat
5 - 22 - 3 -
2'MaaliPalola Jesse
4'MaaliMielonen Roni
4'MaalisyöttöLöytynoja Joona
11'MaaliHintta Aaron
11'MaalisyöttöPalola Jesse
11'2. maalisyöttöYlitalo Nuutti
11'Jäähy: 2 minSaaranen Aleksi
14'MaaliYlitalo Nuutti
14'MaalisyöttöSaaranen Aleksi
22'MaaliMielonen Roni
22'MaalisyöttöLöytynoja Joona
24'Jäähy: 2 minYlitalo Nuutti
25'Jäähy: 2 minSaaranen Aleksi
28'MaaliYlitalo Nuutti
28'MaalisyöttöPalola Jesse
28'2. maalisyöttöKeskisarja Moona
40'MaaliMielonen Roni
40'MaalisyöttöLöytynoja Joona
40'2. maalisyöttöAlatalo Matias