C2-02, K-Laser Pääsiäisturnaus 15.-16.3.2017

Cowboys C2 - KeuPa  5 - 5

Oulunsalo

Jännittävä vääntö KeuPan kanssa

Cowboys-KeuPa 5-5

Kiekko-Laserin turnauksen toisessa ottelussa Cowboysin vastustajaksi luisteli KeuPa Keuruulta. Joukkueet eivät ole kohdanneet aiemmin, mutta KeuPa on pelannut talven ylintä C2-sarjaa ja tulevalle kaudelle tavoitteena on jopa SM-karsintasarja. Cowboys lähti otteluun hyvällä liikkeellä ja loi tilanteita, maalitolpat kolisivat KeuPan maalissa. Ottelun avausmaalista vastasi kuitenkin KeuPa, kun kiekko ponnahteli maaliin seitsemännellä minuutilla. Erän toisella puoliskolla härkälauma tuli tasoihin Mika Koskelan karatessa keskeltä läpi, ranneveto tarkasti ylänurkkaan. Erän lopussa KeuPa jäähyili ja Hannes Häkkilä vei Cowboysin 2-1 taukojohtoon kahden miehen ylivoimalla.

Toisen erän alkuun KeuPa tuli tasoihin kunnes Jere Vähäsalo vei Cowboysin 3-2 johtoon. Maaleja tehtailtiin vuorotahtiin ja erän puolivälissä KeuPa taas tasoihin. Enempää maaleja ei toiseen erään nähty.

Kolmannen erän alkuun Cowboysille ylivoima ja Hannes Häkkilä kiskaisi härkälauman 4-3 johtoon mallikkaan ylivoiman päätteeksi. Viisi minuuttia eteenpäin ja KeuPa tasoitti onnekkaasti kiekon pomppiessa Cowboys luistimesta maaliin. Ja vain minuutti lisää niin KeuPa sirtyi 4-5 johtoon. Cowboys kuittasi välittömästi sillä vain kymmenen sekuntia myöhemmin Sampo Joro tinttasi lukemat tasoihin 5-5. Erän loppuun jäähyjä molemmille vuoron perään, kunnes Cowboys joutui viimeisellä minuutilla kahden miehen alivoimalle. Tilanne oli tukala kuin pääsiäiskokko, mutta härkälauma kesti miehekkäästi alivoman ja peli päättyi pistejakoon 5-5. Cowboys maalissa Kalle Jukkola ja Tuukka Rousu ottivat mallikkaita torjuntoja ja pitivät joukkuettaan pelissä mukana.

Kokonaisuudessaan hyvä turnauspäivä joukkueelta, jossa oli uusia ketjukoostumuksia ja useita pelaajia jotka eivät juuri ole keskenään pelanneet. Voitto ja tasapeli taskussa on hyvä lähteä saalistamaan uusia päänahkoja turnauksen toiseen pelipäivään.

Ilkka Peltola

Tilastot

5 - 5

KeuPa
2 - 11 - 22 - 2
14'MaaliKoskela Mika
14'MaalisyöttöJoro Sampo
19'MaaliHäkkilä Hannes
19'MaalisyöttöJoro Sampo
21'Jäähy: 2 minSorjonen Frank
27'MaaliVähäsalo Jere
27'MaalisyöttöHarjula Perttu
27'2. maalisyöttöVierimaa Uki
34'Jäähy: 2 minJoro Sampo
43'MaaliHäkkilä Hannes
43'MaalisyöttöSorjonen Frank
49'MaaliJoro Sampo
49'MaalisyöttöKoskela Mika
56'Jäähy: 2 minKopakka Joni
58'Jäähy: 2 minKoskela Mika