11
MAA
12.30
Cowboys NiceHockey, Naisten Suomi-sarja, loppusarja

Cowboys NiceHockey - Kiilat  1 - 6

Uikko areena

Panosta pelissä

Huikea kiekkolauantai Uikko-areenalla starttaa NiceHockeyn paikallistaistolla Haapajärven kiekkoilun lippulaivaa, Kiilojen naisjoukkuetta, vastaan. Ottelussa erittäin suurella todennäköisyydella jompikumpi joukkue menettää mahdollisuutensa lopputurnaukseen.

NiceHockeyllä on Suomi-sarjan loppusarjassa jäljellä kaksi kotiottelua: voitto molemmista ja lopputurnauspaikka on selviö, pisteenkin menetys tietää todennäköisesti haaveen kariutumista. Myös Kiilat tarvitsee voiton pitääkseen haaveensa lopputurnauspaikasta omissa käsissään.

Kauden kaksi ensimmäistä keskinäistä ottelua Mestiksen karsintasarjassa päättyivät Kiilojen voittoon, mutta edellisessä pelissä Suomi-sarjan alkusarjassa emäntäjoukkue NIceHockey otti selvähkön voiton. Ennakkoasetelmat ovat siis erittäin tasaiset.

Pientä huolta NiceHockey-valmennukselle tuo tutusti kokoonpanon pähkäily: työkiireet, terveysongelmat, rippikouluviikonloppu ja hiihtolomailu aiheuttanevat muutamia ongelmia, mutta NiceHockey iskee kyllä laajalla rintamalla voittotaisteluun.

NiceHockeyn peli alkaa klo 12.30. Haapajärveltä on tulossa sankka kannustajajoukko tukemaan Kiiloja. Katsomossakaan ei ole varaa jäädä alakynteen tässä pelissä. Kiekkohuumaa voi NiceHockeyn ottelun jälkeen jatkaa D1-junioreiden pelissä klo 14.30 ja päivän päätteeksi miesten III-divisioonan toisessa finaaliottelussa klo 17.

Tilastot

1 - 6

Kiilat
0 - 31 - 10 - 2
5'Jäähy: 2 minVähäsöyrinki Kaisu
39'MaaliKaila Jenna
48'Jäähy: 2 minVääräniemi Olivia
59'Jäähy: 2 minVähäsöyrinki Kaisu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA