10
MAA
19.00
Cowboys Edustus, III- divisioona POHJOINEN PLAYOFFS

Soki - Cowboys   4 - 4 JA

Sotkamo

Finaaliviikonloppu alkaa Sotkamosta!

Tänään alkaa pohjoisen lohkon III divisioonan finaalit Nivala Cowboysin ja Sotkamon Kiekon välillä. Tuttu pari siis viime keväältä.

Runkosarjassa Soki oli kotonaan parempi 6-3 ja vuorostaan Cowboys voitti kotonaan erikoisia vaiheita sisältäneen ottelun jatkoajalla 5-4.

Cowboysin matka finaaliin alkoi runkosarjan neljänneltä sijalta. Valintojen mukaan menneissä puolivälieräpareissa Cowboysille jäi vastaan runkosarjan vitonen Haukiputaan Ahmat. Paras kolmesta- järjestelmällä Cowboys hoiti tyylikkäästi Ahmat tieltään kahdessa pelissä voitoin 6-4 ja 3-9. Välierissä vastaan tuli Limingan Kiekko, joka oli edelliset neljä peliä päihittäneet Cowboysin. Tosipelit alkoivat samalla tyylillä Likin voittaessa ensin kotonaan 7-2. Tahti muuttui kuitenkin lauantaina Nivalassa, jossa kaikki osui kohdalleen ja Cowboys tasoitti voitot lukemin 3-2. Sunnuntaina Limingassa nähtiin itseluottamusta täynnä oleva Cowboyslauma. Peli oli hyvin hallussa ja voitto irtosi 5-7. Näin tosipelien tullen Cowboys on erinomaisessa vireessä vaikka runkosarjassa pistemenetyksiä koettiin ailahtelevan pelityylin vuoksi.

Sotkamon Kiekko sen sijaan on ollut kauden ajan hallitsija monessa tilastossa. Runkosarjassa Sokin tehdyt maalit 184 ja päästetyt 55. Runkosarjan voitto irtosi ylivoimaisesti ennen paria viimeistä kierrosta.

Puolivälierissä Soki kaatoi Tekin 7-4 ja 2-4. Välierissä kovana pudotuspelijoukkueena tunnettu Haapaveden Huskit kaatui kotona 9-2 ja Huskien kotiareenalla jatkoerässä 4-5.

Lisää maustetta peliin tuo se, että Soki ei ole kaudella hävinnyt kotonaan kertaakaan, joten Cowboysin uusiessa mestaruutensa, pitäisi tämä tilasto rikkoa.

Finaalisarja pamahtaa tänään käyntiin Sotkamossa klo 19.00 !

Tilastot
Soki

4 - 4 JA

0 - 12 - 01 - 31 - 0
5'MaaliRantanilkku Petteri
5'MaalisyöttöNiinikoski Henri
5'2. maalisyöttöOja Matti
43'MaaliEskola Antti
43'MaalisyöttöJuola Mikael
47'MaaliSaarimaa Mika
47'MaalisyöttöIsoniemi Ville
47'2. maalisyöttöKukkola Esa
48'MaaliSaarimaa Mika
48'MaalisyöttöJuola Joona
48'2. maalisyöttöEskola Antti
51'Jäähy: 2 minIsoniemi Ville
61'Jäähy: 2 minKukkola Esa

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Käyntiosoite Kalliontie 57 85500 NIVALA

Laskutusosoite Pl 49 85500 NIVALA